IDASEN Pisaći sto, smeđa/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Ploču stola možeš postaviti na visinu koja tebi odgovara, pošto se nogari podešavaju na visinu od 62 do 76 ... Pročitaj ceo opis
31.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B0066C
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Ploču stola možeš postaviti na visinu koja tebi odgovara, pošto se nogari podešavaju na visinu od 62 do 76 cm.Lako ćeš pisaći sto održavati urednim i sređenim budući da se ispod ploče nalazi mreža za kablove.Površina od furnira izdržljiva je, otporna na mrlje i lako se čisti.Jon KarlssonMoguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj zajednici.Redovno proveravaj je li okov pravilno zategnut i dotegni ga po potrebi.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Upotrebom iverice s drvenim površinskim slojem umesto samo punog drva u ovom proizvodu, koristimo manje ovog materijala. Na taj način bolje brinemo o resursima.
IDASEN Pisaći sto, smeđa/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera
IDASEN Pisaći sto, smeđa/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera
31.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka