Ciciban Timber Navy 772720U - udobne zimske duboke Ciciban cipele za dečake

Ciciban Timber Navy 772720U - udobne zimske duboke Ciciban cipele za dečake

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Ciciban Timber je klasična linija neophodna za ovu jesen i zimu. Interesantna stvar kod linije Timber je đon od "kuvane" žute gume, što im daje kara... Pročitaj ceo opis

6.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF029
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Ciciban Timber je klasična linija neophodna za ovu jesen i zimu. Interesantna stvar kod linije Timber je đon od "kuvane" žute gume, što im daje karakteristični izgled i koji omogućava dobro prianjanje na površini. Cipele obožavaju i dečaci i devojčice jer su vrlo udobne za nošenje. Tople i udobne, idealne za jesenje i zimske dane. Unutrašnja postava od mekanog flanela održava mala stopala uvek toplim.

Prve cipele koje se zauvek pamte. Zbog toga je Ciciban razvio posebnu liniju obuće, napravljenu od najmekše kože, koja će malim stopalima pružiti stabilnost, sigurnost i biti najveći saveznik u hrabrim prvim koracima. Prve cipele imaju fleksibilan đon i udoban kalup, posebno dizajniran za specifičnu anatomiju malog stopala. Dugi otvor na gornjem delu cipela olakšava obuvanje. Linija sandala Ciciban MARINES sa karakterističnim đonom koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. Model ima čičak traku koja fiksira stopalo i napravljene su od prirodne kože. Na prednjem delu imaju zaštitnu kapicu, a na zadnjem ojačanje za petu. Poseduju kožni anatomski uložak.

Ciciban patofne Kessy su poluzatvorene, sa kožnim ojačanjem na prstima koje štiti obuću od habanja, ali i prste od nezgodnih udaraca. Veselih su boja i razigranih dezena, sa gumenim đinom koji pruža izolaciju od hladnih podova. Izrađene od prirodnih materijala, tako da noga može neometano da diše.

Ciciban Rock su duboke, tople anatomske patofne za dečake. Izrađene su od prirodnih materijala, lice i unutrašnjost su od pamuka, anatomski uložak je od kože, a đon je od fleksibilne gume. Na prstima je kožno ojačanje koje štiti obuću od habanja, a prstiće od neželjenih udaraca.

Ciciban patofne Navy su napravljene od prirodnih materijala, lice i postava su od pamuka i kože, anatomski uložak je izrađen od kože, a fleksibilni đon od gume. Patofne Navy su poluotvorene, zatvaraju se sa čičak trakom i obezbeđuju savršenu zaštitu od hladnoće za dečija stopala. Kožni dodatak na prstima čiva patofne od habanja, a male prste od nezgodnih udaraca.

Dečije Ciciban sandale iz linije Over udobne su i lagane. Zatvoreni prednji deo cipele štiti malene prste od ozleda. Linija Ciciban zadržava svoju prepoznatljivost zahvaljujući karakterističnom dvobojnom đonu, odabranim prirodnim materijalima i minimalističkim ukrasima.

Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Idealne za svakodnevne razigrane trenutke, ali i za svečane prilike.

Kada dođu topli letnji dani, papuče predstavljaju idealan izbor bilo da se radi o odlasku na plažu ili o šetnji gradom. Lagane, udobne i interesantnih boja i dezena.

Ciciban patofne Navy Goal su napravljene od prirodnih materijala, lice i postava su od pamuka i kože, anatomski uložak je izrađen od kože, a fleksibilni đon od gume. Patofne Navy su poluotvorene, zatvaraju se sa čičak trakom i obezbeđuju savršenu zaštitu od hladnoće za dečija stopala. Kožni dodatak na prstima čuva patofne od habanja, a male prste od nezgodnih udaraca.

Ciciban Timber Navy 772720U - udobne zimske duboke Ciciban cipele za dečake
Ciciban Timber Navy 772720U - udobne zimske duboke Ciciban cipele za dečake
6.990,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka