Ciciban Timber Mais 772720U- - udobne zimske duboke Ciciban cipele

Ciciban Timber Mais 772720U- - udobne zimske duboke Ciciban cipele

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ciciban Timber je klasična linija neophodna za ovu jesen i zimu. Interesantna stvar kod linije Timber je đon od "kuvane" žute gume, što im daje karakteristični izgled i k... Pročitaj ceo opis
4.893,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF027
Prijavi grešku
Ciciban Timber je klasična linija neophodna za ovu jesen i zimu. Interesantna stvar kod linije Timber je đon od "kuvane" žute gume, što im daje karakteristični izgled i koji omogućava dobro prianjanje na površini. Cipele obožavaju i dečaci i devojčice jer su vrlo udobne za nošenje. Tople i udobne, idealne za jesenje i zimske dane. Unutrašnja postava od mekanog flanela održava mala stopala uvek toplim. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti. Sigurna zaštita od kiše, snega, blata, ali i prehlade su kvalitetne gumene čizme. Ciciban gumene čizme za decu osiguravaju da se oni mogu kretati i igrati na otvorenom čak i po lošem vremenu. Neklizajuc´i đon garantuje i dobro prianjanje za tlo. Bilo u vrtic´u, na igralištu ili u šumi - gumene čizme za dečake i gumene čizme za devojčice su deo osnovne opreme. Ciciban Ciciban yellow 809450 je pravi izbor.
Mekano ležište za stopalo Zbog debljeg i jačeg đona, dečije Flick cipele su pogodne za razne aktivnosti, jer pružaju dobro prianjanje na podlozi. Uprkos malo grubljem izgledu, cipele Ciciban Flick su fleksibilne, a takođe omoguc´avaju lagan i udoban korak. Unutrašnja obloga od flanela zagrevac´e vaša stopala čak i u hladnijim uslovima. Kada dođu topli letnji dani, papuče predstavljaju idealan izbor bilo da se radi o odlasku na plažu ili o šetnji gradom. Lagane, udobne i interesantnih boja i dezena. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Zatvaranje je sa šnalom. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti. Model Bio Yellow namenjen je za devojčice i dečake istovremeno zbog univerzalne žute boje. Ciciban anatomske patofne Navy imaju fleksibilan đon od gume. Udobnost i anatomsku potporu za stopalo obezbeđuje kožni uložak. Ojačanje na peti obezbeđuje potporu sa zadnje strane.Prednji deo patofne je otvoren i obezbeđuje prirodnu cirkulaciju vazduha za nogice koje ne vole da im je previše toplo. Ciciban SELFI linija je izrazito sportskog dizajna. Pažnju privlači izuzetno lagan dvobojni đon, a koji se na baletankama i sandalama približava elegantnom izgledu. Linija Ciciban SELFI zadržava svoju prepoznatljivost zahvaljujući karakterističnom dvobojnom đonu, odabranim prirodnim materijalima i minimalističkim ukrasima. Ciciban patofne Unicorn su napravljene od prirodnih materijala, lice i postava su od pamuka i kože, anatomski uložak je izrađen od kože, a fleksibilni đon od gume. Patofne Unicorn su poluotvorene, zatvaraju se sa čičak trakom i obezbeđuju savršenu zaštitu od hladnoće za dečija stopala. Kožni dodatak na prstima čuva patofne od habanja, a male prste od nezgodnih udaraca.

Sigurna zaštita od kiše, snega, blata, ali i prehlade su kvalitetne gumene čizme. Ciciban gumene čizme za decu osiguravaju da se oni mogu kretati i igrati na otvorenom čak i po lošem vremenu. Neklizajuc´i đon garantuje i dobro prianjanje za tlo. Bilo u vrtic´u, na igralištu ili u šumi - gumene čizme za dečake su deo osnovne opreme. Ciciban Blue 789449 je pravi izbor.
Ciciban Timber Mais 772720U- - udobne zimske duboke Ciciban cipele
Ciciban Timber Mais 772720U- - udobne zimske duboke Ciciban cipele
4.893,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka