Ciciban snow silver 799457 - nepromočive čizme za devojčice

Ciciban snow silver 799457 - nepromočive čizme za devojčice

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uti...
Pročitaj ceo opis
6.890,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF013
Prijavi grešku
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban snow silver 799457 je pravi izbor. Ciciban anatomske patofne Scuba su otvorene i obezbeđuju prirodnu cirkulaciju vazduha. Idealne su za toplije dane, kopčaju sa se čičak trakom, tako da je obuvanje i izuivanje mnogo lakše. Gumeni đon daje dobru izolaciju, a anatomski uložak adekvatnu potporu malom stopalu.

Ciciban anatomske patofne Pretty su otvorene i obezbeđuju prirodnu cirkulaciju vazduha. Idealne su za toplije dane, kopčaju sa se čičak trakom, tako da je obuvanje i izuivanje mnogo lakše. Gumeni đon daje dobru izolaciju, a anatomski uložak adekvatnu potporu malom stopalu. Ciciban anatomske patofne Exit su otvorene i obezbeđuju prirodnu cirkulaciju vazduha. Idealne su za toplije dane, kopčaju sa se čičak trakom, tako da je obuvanje i izuivanje mnogo lakše. Gumeni đon daje dobru izolaciju, a anatomski uložak adekvatnu potporu malom stopalu. Ciciban linija TREND moderna je i savremena. Izrađena je od mekanih prirodnih materijala koji nude udobnost, a cipeli daju moderan izgled. Udobna, anatomska obuća za dečake. Dečije sandale za plažu iz linije Beach su namenjene za zaštitu dečijih stopala od ježeva ili oštrog kamenja na plaži ili u vodi. Sandale za vodu su izrađene su od mekane plastike koja se prilagođava dečjim stopalima i zato su udobne za nošenje. Plažne sandalice pink girl je pravi izbor. Sportske patike koje deci omogućavaju sigurno i pouzdano provođenje slobodnog vremena. Prve cipele koje se zauvek pamte. Zbog toga je Ciciban razvio posebnu liniju obuće, napravljenu od najmekše kože, koja će malim stopalima pružiti stabilnost, sigurnost i biti najveći saveznik u hrabrim prvim koracima. Prve cipele imaju fleksibilan đon i udoban kalup, posebno dizajniran za specifičnu anatomiju malog stopala. Dugi otvor na gornjem delu cipela olakšava obuvanje. Linija sandala Ciciban MARINES sa karakterističnim đonom koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. Model ima čičak traku ili pertle koje fiksiraju stopalo i napravljene su od prirodne kože. Na prednjem delu imaju zaštitnu kapicu, a na zadnjem ojačanje za petu. Poseduju kožni anatomski uložak. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti. Flora je linija jer ima našiveni đon, koji u kombinaciji sa modernim materijalima i jednostavnim dodacima približava dečije cipele modi za odrasle. Modeli za devojčice imaju sjajne i pozitivne šljokice, nove materijale koji su trendi i moderni.
Ciciban snow silver 799457 - nepromočive čizme za devojčice
Ciciban snow silver 799457 - nepromočive čizme za devojčice
6.890,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka