Ciciban Snow navy 819468 - nepromočive čizme za dečake

Ciciban Snow navy 819468 - nepromočive čizme za dečake

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uti...
Pročitaj ceo opis
7.990,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF00F
Prijavi grešku
Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban Snow navy 819468 je pravi izbor. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Idealne za svakodnevne razigrane trenutke, ali i za svečane prilike. Ciciban patofne Galaxy su napravljene od prirodnih materijala, lice i postava su od pamuka i kože, anatomski uložak je izrađen od kože, a fleksibilni đon od gume. Patofne Galaxy su poluotvorene, zatvaraju se sa čičak trakom i obezbeđuju savršenu zaštitu od hladnoće za dečija stopala. Kožni dodatak na prstima čuva patofne od habanja, a male prste od nezgodnih udaraca. Prve pahulje donele su i zimske radosti, pa su snegarice idealne da veseli mališani prave Sneška, uživaju u grudvanju, sankanju…

Cicibanove čizme za sneg svojim kvalitetom i upotrebom originalne C-TEX zaštite, su idealna dečija obuća za sve aktivnosti u svim vremenskim uslovima.

Kako bi igra bila još prijatnija, a stopala suva i topla, Ciciban preporučuje C-TEX® liniju Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban snow white 789458 je pravi izbor. Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Bela sedefasta boja čini ih idealnim i za svakodnevne razigrane trenutke, ali i za svečane prilike. Sigurna zaštita od kiše, snega, blata, ali i prehlade su kvalitetne gumene čizme. Ciciban gumene čizme za decu osiguravaju da se oni mogu kretati i igrati na otvorenom čak i po lošem vremenu. Neklizajuc´i đon garantuje i dobro prianjanje za tlo. Bilo u vrtic´u, na igralištu ili u šumi - gumene čizme za dečake su deo osnovne opreme. Ciciban Military 759298 je pravi izbor. Ciciban Antracite duboke cipele za devojčice izrađene su od kvalitetne kože interesantne sedefaste antracit boje, sa ubačenim detaljima od štrasa. Udoban đon obezbeđuje stabilnu potporu i izolaciju u hladnim danima. Unutrašnjost je postavljena mekim flanelom koji će nogama pružiti prijatnu toplotu. Ciciban Marty Selfie su udobne duboke cipele za devojčice. Izrađene su od kože, sa interesantnim printom razveseliće svaki korak u sumornim jesenjim danima. Unutrašnjost od mekanog flanela obezbeđuje udobnost i toplotu u hladnim danima. Gumeni đon pruža idealnu izolaciju od hladnoće. Zbog debljeg i jačeg đona, dečije Flick cipele su pogodne za razne aktivnosti, jer pružaju dobro prianjanje na podlozi. Uprkos malo grubljem izgledu, cipele Ciciban Flick su fleksibilne, a takođe omoguc´avaju lagan i udoban korak. Unutrašnja obloga od flanela zagrevac´e vaša stopala čak i u hladnijim uslovima.
Ciciban Snow navy 819468 - nepromočive čizme za dečake
Ciciban Snow navy 819468 - nepromočive čizme za dečake
7.990,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka