Ciciban Snow grey 819468 - nepromočive čizme za dečake

Ciciban Snow grey 819468 - nepromočive čizme za dečake

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Prve pahulje donele su i zimske radosti, pa su snegarice idealne da veseli mališani prave Sneška, uživaju u grudvanju, sankanju…

Cicibanove... Pročitaj ceo opis

7.490,00 DIN

Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFF00A
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Prve pahulje donele su i zimske radosti, pa su snegarice idealne da veseli mališani prave Sneška, uživaju u grudvanju, sankanju…

Cicibanove čizme za sneg svojim kvalitetom i upotrebom originalne C-TEX zaštite, su idealna dečija obuća za sve aktivnosti u svim vremenskim uslovima.

Kako bi igra bila još prijatnija, a stopala suva i topla, Ciciban preporučuje C-TEX® liniju Obuća za sneg izrađena je sa C-TEX® membranom koja omogućava prozračnost, nepromočivost i toplinu.
Nepromočive čizme imaju membranu koja štiti stopala od spoljnih uticaja i pruža optimalno disanje.

Ciciban Snow grey 819468 je pravi izbor.

Prve cipele koje se zauvek pamte. Zbog toga je Ciciban razvio posebnu liniju obuće, napravljenu od najmekše kože, koja će malim stopalima pružiti stabilnost, sigurnost i biti najveći saveznik u hrabrim prvim koracima. Prve cipele imaju fleksibilan đon i udoban kalup, posebno dizajniran za specifičnu anatomiju malog stopala. Dugi otvor na gornjem delu cipela olakšava obuvanje. Linija sandala Ciciban MARINES sa karakterističnim đonom koji daje vrhunsku fleksibilnost obući. Model ima čičak traku koja fiksira stopalo i napravljene su od prirodne kože. Na prednjem delu imaju zaštitnu kapicu, a na zadnjem ojačanje za petu. Poseduju kožni anatomski uložak.

Ciciban BIO kolekcija sandala za decu na đonu koji je oblikovan prema pravilnoj anatomiji stopala. Napravljen od kombinacije gume I plute. Guma se nalazi na delu koji je u dodiru sa površinom, a između je presovana pluta koja ima nekoliko karakteristika od kojih je najbitnija u amortizaciji, tj. ublažavanju udarca. Zatvaranje je sa čičkom. Ove dečije sandale su idealne za svakodnevne aktivnosti.

Sportske patike koje deci omogućavaju sigurno i pouzdano provođenje slobodnog vremena.

Ciciban Navy su udobne anatomske cipele namenjene za jesen i zimu. Prirodni materijali obezbeđuju dobru termoizolaciju, a savitljiv gumeni đon lagan i fleksibilan korak. Overland je linija cipela koje su više sportskog izgleda i dizajna, savršene za svakodnevne dečije aktivnosti.

Ciciban modeli Loren sa svetlucavim detaljima su kolekcija udobnih anatomskih cipela za devojčice. Odabirom klasičnih boja za devojčice sa detaljima koji svetlucaju ukombinovani sa sjajnim materijalima. Loren modeli su drugačiji zbog malo debljeg đona urbanog izgleda. Svi modeli imaju uložak koji se može ukloniti, a zatvaraju se na čičak.

Ciciban anatomske patofne Pitty proizvedene su da pružaju podršku i zdrav razvoj dečijeg stopala. Ciciban je posebnu pažnju obratio na dezene patofni koje deca obožavaju. Zbog činjenice da deca više vremena provode u zatvoreno prostoru, vrtiću ili stanu/kući, veoma je važno da u svakom trenutku nose kvalitetnu, udobnu, anatomsku obuću koja im pruža prirodan i zdrav razvoj stopala. Ciciban patofne Amanda imaju na prstima ojačanje od kože koje štiti prstiće od povreda, a same patofne od habanja.

Ciciban Hobbi je linija koja je specijalno dizajnirana za dečake koji vole moderne i udobne cipele. Udobna postava od flanela sa unutrašnje strane održava male prste toplim čak i kada su dani hladni.

Nehodajuća obuća za bebe je namenjena je bebama koje još ne hodaju, kako i naziv kaže.
Izrađene su od mekih materijala, bez tvrdog đona! Idealne su za izlazak napolje, ali i za posebne prilike.

Nehodajuće cipele su osnovna obuća bebe dok ne stane na nogice.

Elba Platino su elegantne sandale za devojčice. Udobne, anatomske sa prepoznatljivim kvalitetom brenda Ciciban koji koristi samo najkvalitetnije materijale pri izradi dečije obuće.

Ciciban Snow grey 819468 - nepromočive čizme za dečake
Ciciban Snow grey 819468 - nepromočive čizme za dečake
7.490,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka