EKET Ormarić s 4 odeljka, bela, 70x35x70 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Običan element može služiti za stvari u ograničenom prostoru ili biti osnova za proširenje prostora kada potrebe porastu.Element možeš postaviti na pod ili ga montirati n... Pročitaj ceo opis
6.500,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AFDE6F
Prijavi grešku
Običan element može služiti za stvari u ograničenom prostoru ili biti osnova za proširenje prostora kada potrebe porastu.Element možeš postaviti na pod ili ga montirati na zid da oslobodiš prostor na podu.Sastavljanje je brzo i lako zahvaljujući drvenom klinu koji samo sklizne u već izbušenu rupu.Jon KarlssonMora se upotpuniti EKET šinom za kačenje ako odlučiš da okvir postaviš na zid. Ovaj okvir zahteva 1 šinu za kačenje dužine 70 cm, koja se prodaje zasebno.Upotpuni nogarima ili stopama ako odlučiš da element držiš na podu. Prodaju se zasebno.Ako element odlučite da držite na podu, ovaj komad nameštaja mora se za zid pričvrstiti okovom za zid.Različite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Maksimalna nosivost elementa montiranog na zid zavisi od materijala od kojeg je zid.Prebriši vlažnom krpom.Obriši čistom i suvom krpom.Redovno proveravaj je li okov pravilno zategnut i dotegni ga po potrebi.Upotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
EKET Ormarić s 4 odeljka, bela, 70x35x70 cmPrikaži specifikacije mera
EKET Ormarić s 4 odeljka, bela, 70x35x70 cmPrikaži specifikacije mera
6.500,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka