IDASEN Podesivi pisaći sto, crna/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Visinu stola ćeš lako podesiti između 63 i 127 cm pomoću ručke. Nađi najbolji položaj u kom ćeš sedeti ili ... Pročitaj ceo opis
70.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF8929
Prijavi grešku
10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Visinu stola ćeš lako podesiti između 63 i 127 cm pomoću ručke. Nađi najbolji položaj u kom ćeš sedeti ili stajati.Lako ćeš pisaći sto održavati urednim i sređenim budući da se ispod ploče nalazi mreža za kablove.Površina od furnira izdržljiva je, otporna na mrlje i lako se čisti.Jon KarlssonOvim pisaćim stolom može se upravljati na daljinu putem pametnog telefona ili tableta. Preuzmi aplikaciju Desk control koja će te provesti kroz postupak instalacije.Redovno proveravaj je li okov pravilno zategnut i dotegni ga po potrebi.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Upotrebom iverice s drvenim površinskim slojem umesto samo punog drva u ovom proizvodu, koristimo manje ovog materijala. Na taj način bolje brinemo o resursima.
IDASEN Podesivi pisaći sto, crna/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera
IDASEN Podesivi pisaći sto, crna/tamnosiva, 120x70 cmPrikaži specifikacije mera
70.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka