BESTA Element, bela, 60x40x202 cmPrikaži specifikacije mera

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Podesiva polica; lako se postavlja prema tvojim potrebama.Ako hoćeš da središ unutrašnjost, dodaj BESTA umetke.Spojnicu koja se dobija uz proizvod možeš iskoristiti da sp... Pročitaj ceo opis
12.900,00 DIN -12 %
11.350,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF879E
Prijavi grešku
Podesiva polica; lako se postavlja prema tvojim potrebama.Ako hoćeš da središ unutrašnjost, dodaj BESTA umetke.Spojnicu koja se dobija uz proizvod možeš iskoristiti da spojiš dva okvira tako da između njih ima samo jedan nogar, čime će se dobiti jasniji, uredniji izgled.IKEA of SwedenRazličite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.5 podesivih polica za obuću dobijaju se uz proizvod.Maks. nosivost: 20 kg po polici.Prebriši vlažnom krpom.Obriši čistom i suvom krpom.Redovno proveravaj je li okov pravilno zategnut i dotegni ga po potrebi.Upotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom obnovljivog materijala poput drva u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.
BESTA Element, bela, 60x40x202 cmPrikaži specifikacije mera
BESTA Element, bela, 60x40x202 cmPrikaži specifikacije mera
11.350,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka