GymBeam Collagen type II Joint Complex 60 kaps.

GymBeam Collagen type II Joint Complex 60 kaps.

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Kompleks za zglobove s kolagenom tipa II – jedinstven dodatak za potporu zglobovima, hrskavici i cijelom mišićno-koštanom sustavu

Kompleks za zglobove s kolagen... Pročitaj ceo opis

1.750,00 DIN -20 %
1.400,00 DIN
5-14 dana
-20 %1.750,00 DIN
sa dostavom 2.055,00 DIN
Cena sa dostavom
2.055,00 DIN
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 5 - 14 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana danas od 03.09.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Gymbeam ponudi
Ponuda prodavnice Gymbeam za proizvod GymBeam Collagen type II Joint Complex 60 kaps.. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AF434C
Prijavi grešku

Kompleks za zglobove s kolagenom tipa II – jedinstven dodatak za potporu zglobovima, hrskavici i cijelom mišićno-koštanom sustavu

Kompleks za zglobove s kolagenom tipa II jedinstvena je kombinacija aktivnih sastojaka za potporu zglobova, hrskavice, kostiju i cijelog mišićno-koštanog sustava. Jedan je od osnovnih sastojaka nedenaturirani kolagen tipa II. Ta vrsta kolagena prirodni je dio hrskavice. Dovoljne razine tog kolagena mogu pomoći, na primjer, kod elastičnosti i apsorpcije udara, što može produljiti izdržljivost hrskavice. Uključeni vitamin C ključan je za osiguravanje optimalne proizvodnje kolagena. Kao što možda znate, kolagen utječe na pravilan rad kostiju, hrskavice, živčanog sustava, a osim toga, pospješuje i optimalnu funkciju imuniteta.

Još je jedan bitan sastojak hijaluronska kiselina. Ona je često povezana s pozitivnim učinkom na ljepotu, ali to nije njena jedina sposobnost. Jednako je važna za cijeli mišićno-koštani sustav. Bitan je dio hrskavice te pomaže održavati njenu fleksibilnost i dobar oblik. Nedostatak hijaluronske kiseline jest činjenica da se njezna razina smanjuje s godinama. Stoga je prirodno osigurati njenu redovitu nadopunu.

Sljedeći je vitamin D. Pridonosi pravilnoj funkciji mišića i zdravlju kostiju, zbog čega je jednako važan za mišićno-koštani sustav. Zadnje, ali ne i najmanje važno, popis sastojaka ne bi bio potpun bez spomena indijskog tamjana (Boswellia serrata), koji ima visok sadržaj bosvelične kiseline. To uglavnom upotrebljavaju osobe koje žele pospješiti svoje opće zdravlje i funkcionalnost mišićno-koštanog sustava.

Stoga, ako imate probleme sa zglobovima, tetivama, hrskavicom ili drugim dijelovima mišićno-koštanog sustava, ili se samo želite maksimalno brinuti o svom zdravlju, onda je kompleks za zglobove s kolagenom tipa II pravi izbor za vas.

Kompleks za zglobove s kolagenom tipa II i njegove prednosti

učinkovit kompleks za potporu cjelokupnom mišićno-koštanom sustavu
dolazi u praktičnom obliku kapsula
sadrži kolagen tipa II, koji se nalazi u hrskavici
pomaže u hidrataciji i održavanju elastičnosti hrskavice
utječe na proizvodnju kolagena
pospješuje zdravlje kostiju i pravilnu funkciju mišića
sadrži vitamine C i D

Sastojci

Vitamin C (L-askorbinska kiselina), ekstrakt smole indijskog tamjana (Boswellia serrata) (60 % bosvelične kiseline), hijaluronska kiselina, nedenaturirani kolagen tipa II (dobiven iz pilećih prsa), sredstvo za povećanje volumena (mikrokristalna celuloza), sredstvo protiv zgrušavanja (magnezijev stearat), vitamin D3 (kolekalciferol), želatinska kapsula.

Preporučena upotreba

Uzimajte 1 kapsulu dnevno.

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti 1 capsule * RDI
Vitamin C 200 mg 250 %
Ekstrakt smole indijskog tamjana (Boswellia serrata). 200 mg -
- Bosvelinska kiselina 120 mg -
Hijaluronska kiselina 60 mg -
Nedenaturirani kolagen tipa II 40 mg -
Vitamin D3 5 µg 100 %

* Preporučeni raspon dnevnog unosa za prosječnu odraslu osobu (8400 kJ / 2000 kcal)

Upozorenje

Nemojte prekoračiti preporučenu količinu dnevnih porcija. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije prikladan za djecu, trudnice i dojilje. Čuvajte izvan dohvata djece. Čuvajte na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštitite od niskih temperatura i izravne sunčeve svjetlosti.

GymBeam Collagen type II Joint Complex 60 kaps.
GymBeam Collagen type II Joint Complex 60 kaps.
1.400,00 DIN
u Gymbeam

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka