GORILLA SPORTS Set gumiranih tegova (4x2,5 kg i 4x5 kg)

GORILLA SPORTS Set gumiranih tegova (4x2,5 kg i 4x5 kg)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Teg idealan za trening sa bučicama i šipkama po vašem izboru Ovaj set diskova brenda Gorilla Sports vam omogucava širok spektar vežbi: možete diskove montirati na šipku, ... Pročitaj ceo opis
16.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.10.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod GORILLA SPORTS Set gumiranih tegova (4x2,5 kg i 4x5 kg). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Masa (kg)
30 kg
Vrsta tega
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AEE5B1
Prijavi grešku
Teg idealan za trening sa bučicama i šipkama po vašem izboru Ovaj set diskova brenda Gorilla Sports vam omogucava širok spektar vežbi: možete diskove montirati na šipku, kombinovati sa drugim tegovima ili ih jednostavno koristiti pojedinačno zahvaljujuci rukohvatima na samom disku i gumenoj oblozi koja sprečava da disk klizi iz ruku. Karakteristike seta: Set sadrži 8 diskova: 4 diska po 2,5 kg, prečnika 20,5 cm i debljine 3 cm, u narandžastoj boji 4 diska po 5 kg, prečnika 28 cm i debljine 3,5 cm, u zelenoj boji Prečnik rupe: 30 mm Materijal: liveno gvožde obloženo gumom Informacija o težini je utisnuta na diskovima
GORILLA SPORTS Set gumiranih tegova (4x2,5 kg i 4x5 kg)
GORILLA SPORTS Set gumiranih tegova (4x2,5 kg i 4x5 kg)
16.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka