Kinderkraft kolevka krevetac UNO UP grey - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kinderkraft UNO UP nije samo klasičan dodatni krevet. UNO UP je više od toga – višenamenski proizvod 2u1 koji po potrebi može biti krevetac ili pomoćni krevetić kao zamen... Pročitaj ceo opis
16.500,00 DIN
2-5 dana

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru Dostupno u roku od 2 - 5 dana od dana narudžbe.

Cena je ažurirana 23.8.2023. od 12.51.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o mamino.rs ponudi
Ponuda prodavnice mamino.rs za proizvod Kinderkraft kolevka krevetac UNO UP grey - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Dužina (cm)
94 cm
Širina (cm)
52 cm
Visina (cm)
56.5 cm
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AECFD4
Prijavi grešku
Kinderkraft UNO UP nije samo klasičan dodatni krevet. UNO UP je više od toga – višenamenski proizvod 2u1 koji po potrebi može biti krevetac ili pomoćni krevetić kao zamena za prenosivi krevetac.Namenjen pre svega za decu, ali je jednako važan i roditeljima koji žele da su njihovi mališani u blizini čak i za vreme spavanja.UNO UP se lako i brzo može pričvrstiti za roditeljski krevet uz pomoć dugih kaiševa. Vaša beba će tokom noći biti pored vas.Podešavanje visine u 6 nivoa i mogućnost spuštanja bočne strane, olakšava pristup detetu.Uz krevetac se dobija i čvrsti dušek sa čaršavom koji se može prati u mašini na 30 stepeni.Dušek u UNO UP krevecu ima dva nivoa nagiba, a bočna stranica ima mrežicu koja pruža mogućnost da u svakom trenutku možete videti šta beba radi.Zahvaljujući stabilnoj laganoj konstrukciji, UNO UP je veoma lagan, samo 8,4 kg.Lako se sklapa i pakuje, a torba koja se dobija olakšava prenošenje i transport.Karakteristike kreveca Kinderkraft UNO UPVišenamenski krevetacLako se pričvršćuje za roditeljski krevet uz pomoć kaiševa6 nivo podešavanja visineAluminijumska konstrukcijaSkopiva bočna stranica ima ugrađenu mrežicuLagan i jednostavan za transportDušek sa čaršavomTorba za prenošenjeDimenzije montiranog kreveca: 93x56,5x52 cmSklopljene dimenzije: 61x94x16 cmDimenzije dušeka: 81x52 cmTežina kreveca: 8,4 cm
Kinderkraft kolevka krevetac UNO UP grey - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
Kinderkraft kolevka krevetac UNO UP grey - Kinderkraft - 4Kraft Sp. z o. o. Poljska - Baby shop doo, Beograd - Kina
16.500,00 DIN
u mamino.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka