Thera Band Kockasti balanser za ravnotežu tela

Thera Band Kockasti balanser za ravnotežu tela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Thera Band balanseri za vežbanje stabilnosti su visokokvalitetna sportska pomagala koja pomažu u obezbeđivanju efikasnog i progresivnog sistema treninga ravnoteže, kao i ... Pročitaj ceo opis
14.693,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.06.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Thera Band Kockasti balanser za ravnotežu tela. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta dodatka
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADFF4E
Prijavi grešku
Thera Band balanseri za vežbanje stabilnosti su visokokvalitetna sportska pomagala koja pomažu u obezbeđivanju efikasnog i progresivnog sistema treninga ravnoteže, kao i pomoć pri balansiranju tela. Balanseri za vežbanje stabilnosti su četvrtastog oblika da bi omogućili maksimalan komfor prilikom korišćenja. Balanser je napravljen od visokokvalitetnog materijala koji garantuje da je ovaj balanser izdržljiv i otporan na habanje. Može se korisiti za različite oblike vežbanja, a pogodan je i za fitnes aktivnosti. Dizajnirani su da poboljšaju položaj udova, i da se popravi stabilnost zglobova, kao i refleksno delovanje, koordinacija, snaga i okretnost. Thera Band balanseri za stabilnost pomažu u postizanju bolje stabilnosti i sprečavanju bolnih uganuća ili povreda. Četvrtastog su oblika i napravljeni su od materijala dovoljno izdržljivog da se sedi ili stoji na njemu. Dvostruka neklizajuća površina se može koristiti za vežbanje pravilnog položaja tela, ali i svih ostalih vežbi za ravnotežu. Redovnom upotrebom ovog balansera, radi se i na jačanju mišića stomaka čime se dobija višestruki efekat vežbanja. Zahvaljujuči ovom balanseru Vaše telo će postati okretnije i spretnije, a držanje bolje što Vam dalje može pomoći u smanjenju bolova koji se javljaju u ramenima i leđima, a javljaju se zbog nepravilnog držanja tela. Thera Band balanser je pogodan kako za upotrebu kod kuće, tako i za upotrebu u kancelariji. Možete ga nositi sa sobom čak i tokom putovanja. Pružiće Vam savršenu podrš
Thera Band Kockasti balanser za ravnotežu tela
Thera Band Kockasti balanser za ravnotežu tela
14.693,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka