Waterpik Oralni tuš WP 100

Waterpik Oralni tuš WP 100

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Prednosti Waterpik® Ultra oralnog tuša Waterpik® WP 100 Ultra Water Flosser je napredni oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Predstavlja jednostavan ... Pročitaj ceo opis
12.500,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 16.49.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Waterpik Oralni tuš WP 100. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADF6E3
Prijavi grešku
Prednosti Waterpik® Ultra oralnog tuša Waterpik® WP 100 Ultra Water Flosser je napredni oralni tuš za ispiranje oralne sluzokože i površine zuba. Predstavlja jednostavan i efikasan put do očuvanja zdravlja zuba i usne duplje. Stomatolozi preporučuju Waterpik® za čišćenje teško dostupnih površina zuba kao oralni tuš broj jedan na svetskom tržištu. Oralni tuš uklanja bakterije i nečistoće duboko između zuba i ispod linije desni. Uređaj je jednostavan za rukovanje i namenjen za kućnu upotrebu. Model WP 100 odlikuju praktičnost i savremeni dizajn, budući da je tiši i manji od prethodnih modela. Waterpik® Ultra oralni tuš sadrži: 7 nastavaka za ispiranje Rezervoar sa kapacitetom za preko 90 sekundi rada Skladište u poklopcu rezervoara za čuvanje nastavaka za ispiranje Napredni sistem prilagođavanja nivoa pritiska sa 10 jačina mlaza Dugme za pauzu Mogućnost rotiranja cevčice za 360o Kome je namenjen Waterpik® WP 100? Dokazano je klinički da je Waterpik® oralni tuš, u kombinaciji sa pranjem zuba četkicom, 3 puta efikasniji od zubnog konca ili čak 5 puta u odnosu na pranje samo četkicom. Lako se prilagođava svakom korisniku i preporučljiv je u svakodnevnoj oralnoj nezi. Klinički je potvrđeno da je naročito pogodan za: tretiranje zubnog plaka – za 3 sekunde uklanja 99,99% plaka sa tretiranog područja stimulaciju cirkulacije i održavanje zdravlja desni – desni su zdravije za samo 14 dana korisnike sa zubnim implantima, mostovima, krunicama i fasetama korisnike sa fiksnim ili drugim pr
Waterpik Oralni tuš WP 100
Waterpik Oralni tuš WP 100
12.500,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka