Steznik za prednji ukršteni ligament

Steznik za prednji ukršteni ligament

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Knee Brace With Polycentric Hinges And Cross Straps

McDavid steznik za koleno 429x sa ukrštenim trakama za zatezanje je jedan od najčvršćih potpora za koleno na trž...
Pročitaj ceo opis
14.295,00 DIN
Besplatna dostava
Cena je ažurirana danas od 03.16.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sportskaprodavnica.rs ponudi
Ponuda prodavnice Sportskaprodavnica.rs za proizvod Steznik za prednji ukršteni ligament. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADA8E0
Prijavi grešku

Knee Brace With Polycentric Hinges And Cross Straps

McDavid steznik za koleno 429x sa ukrštenim trakama za zatezanje je jedan od najčvršćih potpora za koleno na tržištu.Preporuka je za zaštitu kolena od povreda poput pucanja prednjeg ukrštenog ligamenta, oštećenja hrskavice, artroze ili više vezanih povreda kolena.Popularan je kod vrhunskih sportista, jer nudi odličnu podršku u postoperativnoj ili posttraumatskoj fazi rehabilitacije.Nudi maksimalnu stabilnost kolena tokom bavljenja sportom, iako se koristi i za olakšano kretanje i za osobe koje se ne bave sportom.Sadrži dve šarke sa čeličnim zupčanicima sa unutrašnje (medijalne) i spoljašne (lateralne) strane, koji pomažu prilikom savijanja i sprečavaju nepotrebnu rotaciju kolena.Postavljena je pojačana potpora oko patele, da bi čašica zauzimala i centralnu poziciju prilikom savijanja.Velkro trake su pozicionirane na butini i iznad lista da ne bi dolazilo do pomeranja steznika tokom aktivnosti.Neopren pruža termalnu kompresiju, dok policentrične šarke sprečavaju hiperekstenziju.Preporučuje se i za kompleksne sportske aktivnosti poput skijanja.Odlčan je za rehabilitaciju od povrede patele ili ligamenata kolena, a ujedno ublažava simptome artritisa, burzitisa i tendinitisa.Opis veličina (mereno oko kolena):

S: 30-35 cm
M: 35-38 cm
L: 38-43 cm
XL: 43-50 cm
XXL: 50-56 cm

Steznik za prednji ukršteni ligament
Steznik za prednji ukršteni ligament
14.295,00 DIN
u Sportskaprodavnica.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka