Steznik za koleno sa ulošcima za otok

Steznik za koleno sa ulošcima za otok

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Knee Recovery Sleeve Elastic With Cold PacksElastični materijal od kog je napravljen steznik može se pomerati u četiri smera.U sastavu proizvoda su i tri uloška za hlađen... Pročitaj ceo opis
4.495,00 DIN
Besplatna dostava
Cena je ažurirana danas od 03.17.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Sportskaprodavnica.rs ponudi
Ponuda prodavnice Sportskaprodavnica.rs za proizvod Steznik za koleno sa ulošcima za otok. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ADA8DD
Prijavi grešku
Knee Recovery Sleeve Elastic With Cold PacksElastični materijal od kog je napravljen steznik može se pomerati u četiri smera.U sastavu proizvoda su i tri uloška za hlađenje, koja su prilagođena stezniku, koriste se po potrebi i odličan su dodatak za rešavanje otoka na kolenima.Idealno je za akutne i hronične povrede i burzitis kolena.Lako se navlači i skida, a steznik se zajedno sa ulošcima može staviti u zamrzivač i tako pripremiti za funkciju hlađenja kolena.Često se kupuje zbog burzitisa kolena.Odgovara i za levo i za desno koleno.Sastav:81% najlon, 17% elastin, 2% TPU (termoplastični poluuretan).Opis veličina (mereno oko kolena):

S: 30-35 cm
M: 35-38 cm
L: 38-43 cm
XL: 43-50 cm

Steznik za koleno sa ulošcima za otok
Steznik za koleno sa ulošcima za otok
4.495,00 DIN
u Sportskaprodavnica.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka