EINHELL Akumulatorske makaze za obrezivanje GE-LS 18 Li-Solo, 3408300

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Einhell GE-LS 18 Li- Solo akumulatorske makaze za grane su član pametne Power X-Change porodice sa visokim performansama koje imaju naprednu litijum-jonsku tehnologiju ko... Pročitaj ceo opis
10.699,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana juče u 18.38.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod EINHELL Akumulatorske makaze za obrezivanje GE-LS 18 Li-Solo, 3408300. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Težina (g)
800
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B18F5D
Prijavi grešku
Einhell GE-LS 18 Li- Solo akumulatorske makaze za grane su član pametne Power X-Change porodice sa visokim performansama koje imaju naprednu litijum-jonsku tehnologiju kompanije Einhell. Sve punjive baterije iz ove serije sistema se mogu kombinovati sa svakim PXC uređajem bez ograničenja. Akumulatorske makaze za grane su idealan pomoćnik ne samo pri rutinskim radovima u bašti, već i kada želite da orežete više od samo malo lišća. Predstavljaju jednostavnu alternativu ručnim testerama za orezivanje ili baštenskim makazama. Akumulatorske makaze za grane pružaju svu snagu potrebnu za rezanje grana debljine do 28 milimetara. Njihova visokokvalitetna bypass sečiva su projektovana za rezanje sa efikasnim performansama, što rezultira preciznim, čistim i oštrim rezovima koji pospešuju rast lišc´a. Držač za pojas omogućuje udobno držanje akumulatorskih makaza za grane čak i pri radu visoko na drveću. Ima ergnomsku ručku sa mekanom površinom za držanje za udoban rad. Bezbedno odlaganje akumulatorskih makaza sa pokrivenim sečivima obezbeđeno je uz On/Off klizni prekidač koji uključuje/isključuje makaze i robustan plastičan poklopac za sečivo. Promena sečiva akumulatorskih makaza za grane je jednostavna. Za bezbedan rad makaza integrisan je sigurnosni prekidač. Ovaj proizvod dolazi bez Power X-Change baterije i punjača. Oni su dostupni odvojeno, na primer u praktičnom Starter setu. Karakteristike Član Power X-Change porodice Za moćno rezanje grana debljine do 28 mm Visokokvalitetna bypa
EINHELL Akumulatorske makaze za obrezivanje GE-LS 18 Li-Solo, 3408300
EINHELL Akumulatorske makaze za obrezivanje GE-LS 18 Li-Solo, 3408300
10.699,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka