STUK Sanduk za odlaganje, bela/siva, 71x51x18 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Sanduk za odlaganje možeš čak držati i ispod kreveta - savršeno za dodatnu posteljinu, jastuke ili navlake.Štiti odeću od prašine.Složena odeća i tekstili duže će ostati ... Pročitaj ceo opis
1.699,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4E8B
Prijavi grešku
Sanduk za odlaganje možeš čak držati i ispod kreveta - savršeno za dodatnu posteljinu, jastuke ili navlake.Štiti odeću od prašine.Složena odeća i tekstili duže će ostati sveži jer mreže za ventilaciju u uglovima omogućavaju strujanje vazduha.Držač etikete olakšava sređivanje i pronalaženje stvari.Lako se izvlači i podiže budući da kutija ima ručke.IKEA of SwedenMože se kombinovati s drugim odlaganjem iz serije STUK.100% poliester (min. 90% reciklirano)Polipropilenska plastikaNe peri.Ne izbeljuj.Ne suši u mašini za sušenje veša.Ne peglaj.Nije moguće hemijsko čišćenje.Prebriši vlažnom krpom.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom recikliranog poliestera u ovom proizvodu, trošimo manje novog sirovog materijala, dok istovremeno umanjujemo štetan efekat na životnu sredinu, dajući nov život već postojećim materijalima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
STUK Sanduk za odlaganje, bela/siva, 71x51x18 cm
STUK Sanduk za odlaganje, bela/siva, 71x51x18 cm
1.699,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka