MALM Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
MALM komoda s 2 fioke savršen je noćni stočić i pruža ti puno mesta za odlaganje pored kreveta. Fioke glatko klize i omogućavaju ti da odložiš stvari van vidokruga, ali n... Pročitaj ceo opis
19.397,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4896
Prijavi grešku
MALM komoda s 2 fioke savršen je noćni stočić i pruža ti puno mesta za odlaganje pored kreveta. Fioke glatko klize i omogućavaju ti da odložiš stvari van vidokruga, ali nadohvat ruke.Tri fioke u MALM komodi duboke su i nude veliki prostor za odlaganje. Elegantni dizajn s ugrađenim ručkama nikada ne izlazi iz mode.Sadrži: 2 komode s 2 fioke i 1 komodu s 3 fioke.Razni materijali od kojih su napravljeni zidovi zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi opremu za pričvršćivanje koja je pogodna za zidove u tvom domu.Više informacija o svakom proizvodu u setu možeš da pronađeš na stranici svakog proizvoda na IKEA.rs.Iverica, Akrilna bojaIvericaLesonitLesonit, Akrilna bojaIverica, Akrilna bojaLesonit, Štampana akrilna bojaIvericaLesonitObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
MALM Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., bela
MALM Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., bela
19.397,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka