MALM Nameštaj za spavaću sobu, 2 kom., bela

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
MALM komoda s 2 fioke savršen je noćni stočić i pruža ti puno mesta za odlaganje pored kreveta. Fioke glatko klize i omogućavaju ti da odložiš stvari van vidokruga, ali n... Pročitaj ceo opis
15.198,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4894
Prijavi grešku
MALM komoda s 2 fioke savršen je noćni stočić i pruža ti puno mesta za odlaganje pored kreveta. Fioke glatko klize i omogućavaju ti da odložiš stvari van vidokruga, ali nadohvat ruke.Šest dubokih fioka MALM komode pružaju puno prostora za odlaganje za svu odeću koja se sklapa. Elegantne fioke koje lagano klize istovremeno su i dugotrajne, kako u pogledu stila, tako i u pogledu kvaliteta.Sadrži: 1 noćni stočić i 1 komodu s 3 fioke.Razni materijali od kojih su napravljeni zidovi zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi opremu za pričvršćivanje koja je pogodna za zidove u tvom domu.Više informacija o svakom proizvodu u setu možeš da pronađeš na stranici svakog proizvoda na IKEA.rs.Iverica, Akrilna bojaIvericaLesonitLesonit, Akrilna bojaIverica, Akrilna bojaLesonit, Štampana akrilna bojaIvericaLesonitObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
MALM Nameštaj za spavaću sobu, 2 kom., bela
MALM Nameštaj za spavaću sobu, 2 kom., bela
15.198,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka