LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 140x60 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ploča stola izrađena je od ploče na okviru, snažnog a laganog materijala.Usečene ručke ne samo da pružaju karakter fiokarima, već ti je tako lakše i da uhvatiš i otvoriš ... Pročitaj ceo opis
20.999,00 DIN -5 %
19.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD473D
Prijavi grešku
Ploča stola izrađena je od ploče na okviru, snažnog a laganog materijala.Usečene ručke ne samo da pružaju karakter fiokarima, već ti je tako lakše i da uhvatiš i otvoriš fioke.Lesonit, Akrilna boja, Plastična ivica, Punjenje od recikliranog papira u obliku saća (min. 70% reciklirano), Iverica, LesonitIverica, Akrilna boja, Papirna folija, Plastična ivicaIverica, Plastična folijaLesonit, Akrilna bojaUpotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.
LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 140x60 cm
LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 140x60 cm
19.999,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka