LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 120x60 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ploča stola ima unapred izbušene rupe da bi bilo lakše pričvrstiti je za podokvir.Moguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj ... Pročitaj ceo opis
12.299,00 DIN -4 %
11.799,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD473C
Prijavi grešku
Ploča stola ima unapred izbušene rupe da bi bilo lakše pričvrstiti je za podokvir.Moguće je razdvojiti radi reciklaže ili dobijanja energije, ako je to dostupno u tvojoj zajednici.Lesonit, Akrilna boja, Plastična ivica, Punjenje od recikliranog papira u obliku saća (min. 70% reciklirano), Iverica, LesonitIverica, Akrilna boja, Papirna folija, Plastična ivicaIverica, Plastična folijaLesonit, Akrilna bojaČelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuPolipropilenska plastikaUpotrebom lesonita s okvirom od iverice i papira saćaste strukture za punjenje u ovom proizvodu, koristimo manje drvne građe po proizvodu. Na taj način, bolje brinemo o resursima.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.
LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 120x60 cm
LAGKAPTEN / ALEX Pisaći sto, bela, 120x60 cm
11.799,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka