KNOXHULT Zidni ormarić s vratima, siva, 40x75 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Na dobar način koristi prostor na zidu, a stvari poput čaša, stonog posuđa, te konzervirane ili suve hrane drži nadohvat ruke.Iskombinuj onoliko KNOXHULT modula ko... Pročitaj ceo opis
4.000,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD4668
Prijavi grešku
Na dobar način koristi prostor na zidu, a stvari poput čaša, stonog posuđa, te konzervirane ili suve hrane drži nadohvat ruke.Iskombinuj onoliko KNOXHULT modula koliko ti treba da napraviš svoje rešenje za kuhinju.Dodaj VARIERA kutije, VARIERA umetak za police i rasvetu da učiniš kuhinju funkcionalnijom i da omogućiš nesmetan rad u njoj.Površina od melamina na okvirima i vratima ormarića otporna je na ogrebotine i lako se čisti.Vrata se mogu otvarati i nalevo i nadesno, a šarke se mogu podesiti tako da vrata stoje na precizno određenoj visini, širini i dubini.Ukoliko je prostor ograničen, iskoristi visinu zidova za kuhinjske elemente i tako ćeš dobiti dodatni prostor za odlaganje.Personalizuj svoju KNOXHULT kuhinju sopstvenim izborom ručki i ručica.IKEA of SwedenUz proizvod se dobija: element, vrata, polica, šarke i okov.Ručice i ručke se prodaju zasebno.Različite vrste zidova zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi onu opremu koja odgovara zidovima u tvom domu. Prodaje se zasebno.Može se upotpuniti zaštitom za police kako bi se površine zaštitile od ogrebotina od teških sudova.Iverica, Melaminska folija, Plastična ivicaLesonit, Plastična folija, Plastična ivicaLesonit, Akrilna bojaObriši čistom i suvom krpom.Po potrebi očisti mekom krpom namočenom vodom i blagim neabrazivnim deterdžentom za suđe ili sapunom.
KNOXHULT Zidni ormarić s vratima, siva, 40x75 cm
KNOXHULT Zidni ormarić s vratima, siva, 40x75 cm
4.000,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka