HEMNES Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., belo bajcovano, 80x200 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
HEMNES dnevni krevet je sofa preko dana, a krevet tokom noći. Samo izvuci osnovu, pa ćeš za tren oka dobiti krevet za dvoje?. Dve velike fioke imaju puno mesta za jorgane... Pročitaj ceo opis
89.997,00 DIN -6 %
84.997,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD43D3
Prijavi grešku
HEMNES dnevni krevet je sofa preko dana, a krevet tokom noći. Samo izvuci osnovu, pa ćeš za tren oka dobiti krevet za dvoje?. Dve velike fioke imaju puno mesta za jorgane, jastuke i posteljinu.HEMNES komoda s 2 fioke savršen je noćni stočić i pruža ti puno mesta za odlaganje pored kreveta. Fioke glatko klize i omogućavaju ti da odložiš stvari van vidokruga, ali nadohvat ruke.HEMNES komoda s 8 fioka ima tradicionalni dizajn, čvrstu konstrukciju i klasične metalne ručice. Fioke tri različite veličine glatko klize i idealne su za veće i manje komade odeće.Sadrži: 1 okvir dnevnog kreveta s 3 fioke, 1 komodu s 2 fioke i 1 komodu s 8 fioka.Dnevni krevet mora se upotpuniti dvama dušecima 80x200. Oni se stavljaju jedan na drugi kada dnevni krevet koristi jedna osoba, a kada ga koristi dvoje, onda se dušeci stavljaju jedan pored drugog.Dušek i posteljina prodaju se zasebno.HEMNES okvir dnevnog kreveta dostupan je u beloj boji.HEMNES noćni stočić i komoda dostupni su u beloj bajcovanoj boji.Više informacija o svakom proizvodu u setu možeš da pronađeš na stranici svakog proizvoda na IKEA.rs.Razni materijali od kojih su napravljeni zidovi zahtevaju različitu opremu za pričvršćivanje. Upotrebi opremu za pričvršćivanje koja je pogodna za zidove u tvom domu.Lesonit, Akrilna boja, Poliesterska bojaPuna borovinaIverica, Melaminska folijaLesonit, Akrilna bojaIverica, Plastična folijaPuna borovina, Lepilo, Bajc, Bezbojni akrilni lakPuna borovina, LepiloLesonit, Akrilna bojaLesonitObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Upotrebom obnovljivog materijala poput drva u ovom proizvodu, izbegavamo upotrebu fosilnih ili trajnih materijala.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.
HEMNES Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., belo bajcovano, 80x200 cm
HEMNES Nameštaj za spavaću sobu, 3 k., belo bajcovano, 80x200 cm
84.997,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka