BEKANT Odlaganje s pametnom bravom, mreža bela, 41x61 cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Ugrađeno zaključavanje pomaže ti da ti stvari budu bezbedne tamo gde su odložene.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Ugrađeni amortizer zatvara... Pročitaj ceo opis
24.498,00 DIN
Proizvođač
Boja
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD3D47
Prijavi grešku
Ugrađeno zaključavanje pomaže ti da ti stvari budu bezbedne tamo gde su odložene.10 godina garancije. Uslove važenja pročitaj u garantnom listu.Ugrađeni amortizer zatvara fioku nečujno i nežno.Magnete možeš zakačiti za metalnu površinu i upotrebljavati je kao tablu za poruke.Prostor iza polica služi da kablove i gajtane sprovedeš do otvora na zadnjoj strani.Lako se pomera do željenog mesta zahvaljujući točkićima.Eva Lilja Löwenhielm/IKEA of SwedenIverica, Melaminska folija, Plastična ivicaČelik, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuAluminijum, Epoksidni/poliesterski premaz u prahuIverica, Plastična ivicaIverica, Puna hrastovina, Nijansirani bezbojni akrilni lakIverica, Hrastov furnir, Puna hrastovina, Nijansirani bezbojni akrilni lakIverica, Hrastov furnir, Nijansirani bezbojni akrilni lak, Papirna folijaČelik, GalvanizovanoČelikČelik, Premaz u prahuPoliamidna plastikaSintetička gumaABS plastikaČelik, GalvanizovanoObriši krpom namočenom blagim sredstvom za čišćenje.Obriši čistom i suvom krpom.Nastojimo da pozitivno utičemo na planetu. Stoga želimo da do 2030. svi materijali u našim proizvodima budu reciklirani ili obnovljivi, kao i ubirani na odgovoran način.Upotrebom pilanskog otpada i ostataka drvene građe u ovom proizvodu koristimo celo drvo, a ne samo deblo. Na taj način bolje brinemo o resursima.
BEKANT Odlaganje s pametnom bravom, mreža bela, 41x61 cm
BEKANT Odlaganje s pametnom bravom, mreža bela, 41x61 cm
24.498,00 DIN
u IKEA

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka