BANDAI NAMCO igra Elden Ring (PC)

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Elden Ring je sledeća igra poznatog studija From Software, autora popularnih igara kao što su Dark Souls i Bloodborne. Radnja igre smeštena je u novi svet p... Pročitaj ceo opis
7.999,00 DIN
Proizvođač
Boja
Platforma Za koje uređaje je igra. PC = lični računar/ laptop; PS2 = PlayStation 2; PS3 = PlayStation 3; PSP = PlayStation Portable
PC
Primereno za
Vrsta igre
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AD7D34
Prijavi grešku
Elden Ring je sledeća igra poznatog studija From Software, autora popularnih igara kao što su Dark Souls i Bloodborne. Radnja igre smeštena je u novi svet po imenu Zemlja Između, u čijem osmišljanju je pomogao legendarni pisac Džordž R.R. Martin, autor serijala Pesma Leda i Vatra (na kojem je zasnovana serija Igra Prestola).

Igrači preuzimaju ulogu Ukaljanih, pojedinaca koji su izgubili blagoslov famoznog prstena iz naslova. Oni su vekovima unazad proterivani iz obećane zemlje, do trenutka kada je prsten uništen. Uništenje prstena osetili su kao zov duboko u sebi, i krenuli nazad u potragu za svetim drvetom.

Šest bogova koji su rasturili prsten u delove sada vladaju različitim oblastima Zemlje Između, a na igraču je da se suoči sa njima i povrati prsten. Za razliku od prethodnih igara ovog developera, Elden Ring je prava open world igra - ne postoji određen redosled kojim je nužno istraživati, već je odluka gde otići i sa kime se prvo sukobiti na igraču. Nije svaka zona dostupna od početka, ali svakoj je moguće prići na više načina. Svaka od šest zona imaće jednu glavnu utvrdu, kojom upravlja jedan od šest bogova, ali i sijaset manjih katakombi, zamkova i ruševina.

Što se samog gejmpleja tiče, veterani Souls igara prepoznaće dosta elemenata. Sakupljanjem iskustva se unapređuju osobina glavnog lika, koje mu omogućuju da efikasnije koristi oružje i magijske veštine. Novo oružje, oklopi i veštine će biti sakriveni svuda po svetu, a sakupljenu opremu ćete moći da unapređujete. Borba će biti izazovna, i zasnovana na prepoznavanju, blokiranju i kontriranju neprijateljskih napada. Moći ćete da prizovete u pomoć do tri druga igrača kada osetite da izazov prevazilazi vaše mogućnosti. Tokom svojih putešestvija ćete upoznavati različite likove čije priče, tajne i motivaciju ćete polako otkrivati kako vreme bude prolazilo.

Naravno, ima i noviteta. Igrači će na raspolaganju imati konja, koji ne služi samo kao vid transporta, već i kao pomoć u boju. Duše palih neprijatelja moći će da se prizovu da bi služile kao ispomoć u bici. Šunjanje će igrati veću ulogu nego u prethodnim igrama, a Elden Ring je i prva igra ovog developera u kojoj će vreme proticati i vremenske prilike se
BANDAI NAMCO igra Elden Ring (PC)
BANDAI NAMCO igra Elden Ring (PC)
7.999,00 DIN
u EuroMarket

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka