Komplet set za uspravno veslanje/kajak za decu

Komplet set za uspravno veslanje/kajak za decu

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Komplet set za uspravno veslanje za decu. Kratki stojni set za veslanje za decu i tinejdžere između 8 i 14 godina.

Posebno dizajniran za početnike. Veoma dobra okr...
Pročitaj ceo opis
24.211,00 DIN -15 %
20.579,00 DIN
-15 %24.211,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana juče u 08.03.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod Komplet set za uspravno veslanje/kajak za decu. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A20334
Prijavi grešku
Komplet set za uspravno veslanje za decu. Kratki stojni set za veslanje za decu i tinejdžere između 8 i 14 godina.

Posebno dizajniran za početnike. Veoma dobra okretnost, stabilnost pri nagibu i smerna stabilnost za male i lagane korisnike do 55 kg.

Set sadrzi:

Dasku dimnzija 213 x71x 10 cm tezine 4.8 kg kada se sklopi , veslo je tezine 0.8 kg , veslo kajaka tezine 1,2 kg, duzina vesle podesivo, veslo je aluminijumsko i podesivo od 175-220 cm, kajak veslo nije podesivo visine je 227cm. Torba 87x47x22 cm. Kada se sve upakuje u torbu tezina je priblizno 8,2 kg. U set dobijate i pumpu i opremu za odrzavanje.

Veslanje uspravno je vrhunski trend vodenih sportova. Da bi deca i tinejdžeri takođe mogli pravilno da započnu avanturu, John je pripremio Bondi daska za veslanje na naduvavanje, posebno prilagođena potrebama dece i tinejdžera. Zaista moderan i savršen za decu.

Daska: dužine 2,13 m daska je kraca od daske za odrasle, što dovodi do mnogo boljih sposobnosti upravljanja za mlađe korisnike. Širina od 71 cm je toliko široka da je posebno za početnike lakše naučiti veslati uspravno, jer je stabilnost pri nagibu veca nego kod uskih dasaka.

Da bi se obezbedila posebno sigurna i meka površina koja stoji, daska je presvučena EVA podlogom debljine 5 mm. Da bi se minimalizovao bočni pomak i optimizovala smerna stabilnost, daska je opremljena sistemom sa tri peraja. Dve male bočne peraje čvrsto su povezane sa daskom, visoko srednje peraje je uklonjivo. 

Prednost: Dasku je stoga lakše spakovati i nije tako glomazna.

Veslo 2 u 1: Za razliku od mnogih drugih SUP kompleta, John Bondi Akuatic SUP je opremljen potpuno podesivim aluminijumskim veslom koje se takođe može koristiti kao veslo za kajak. Veslo se sastoji od 4 dela i nudi 2 mogucnosti dizajna:

Opcija 1: sa podesivim završnim delom i dužinom od 165 cm do približno 208 cm neprekidno.

Opcija 2: kao veslo za kajak sa dve oštrice i dužinom od maksimalno 227 cm. Niža težina aluminijuma je posebno pogodna za upotrebu kod dece. Težina kao SUP veslo: 0,8 kg

Težina kao veslo za kajak: 1,2 kg.

Dodaci: pored osnovne opreme daske i vesla, u kompletu je i mnoštvo potrebnih dodataka, kao što je to uobičajeno kod kompletnog seta. Komplet za popravak u plutajucoj i vodonepropusnoj plastičnoj kutiji, ključ ventila za promenu ventila, kaiš za pričvršc´ivanje valjane ploče, torba za nošenje koja se takođe može nositi kao ruksak i vazdušna pumpa sa manometrom pričvršcenim na klip za merenje vazdušnog pritiska. Takođe ce te dobiti iscrpna i pažljivo ilustrovana uputstva za montažu.

Sadržaj kutije: SUP ploča Bondi Akuatic sa transportnim remenom, vazdušna pumpa sa lopaticama 2 u 1 sa indikatorom pritiska, 2 u 1 torba / komplet za popravak ruksaka u vodootpornoj plastičnoj kutiji, brava ventila za zamenu ventila, uputstvo za upotrebu. 
Komplet set za uspravno veslanje/kajak za decu
Komplet set za uspravno veslanje/kajak za decu
20.579,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka