Leonardo da Vinči tajna genija - Barbara Frale

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Firenca, 1482.

Mladi Leonardo da Vinči već se proslavio kao šegrt u čuvenoj Verokiovoj radionici. Ali uz slavu, talenat mu je doneo i mnogo neprijat... Pročitaj ceo opis

899,00 DIN -23 %
688,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AC2E5D
Prijavi grešku

Opis

Firenca, 1482.

Mladi Leonardo da Vinči već se proslavio kao šegrt u čuvenoj Verokiovoj radionici. Ali uz slavu, talenat mu je doneo i mnogo neprijatelja, toliko da grad za njega više nije gostoljubivo mesto. Zato, kada mu Lorenco de Mediči, njegov zaštitnik, ponudi mogućnost da se iskupi za izvesne grehe, Leonardo ? ne bez oklevanja ? prihvata ponudu. Iskupljenje ga vodi u Milano, na dvor vojvode Ludovika Sforce zvanog Mavar, saveznika Medičijevih. Zvanično, Da Vinči će biti jedan od vrsnih umetnika pozvan da podari sjaj dvoru porodice Sforca, gde će mu se pružiti prilika da stvara remek-dela koja će ga učiniti besmrtnim. Ali Leonardo nije ni stigao u Milano kad ga je čitav niz neobičnih događaja nedvosmisleno upozorio na skrivenu prirodu njegove misije u prestonici Lombardije.

Leonardo da Vinči tajna genija - Barbara Frale
Leonardo da Vinči tajna genija - Barbara Frale
688,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka