Einhell Kofer sa sunđerastom penom E-Case S-F kofer

Einhell Kofer sa sunđerastom penom E-Case S-F kofer

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Einhell E-Case S-F omogućuje lak način odlaganja i ugodan transport. Ovaj sistemski kofer je idealno pogodan za odlaganje i prenošenje alata i dodataka. Sa unutra&... Pročitaj ceo opis
4.349,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 14.19.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Einhell Kofer sa sunđerastom penom E-Case S-F kofer. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Materijal
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ABA774
Prijavi grešku
Einhell E-Case S-F omogućuje lak način odlaganja i ugodan transport. Ovaj sistemski kofer je idealno pogodan za odlaganje i prenošenje alata i dodataka. Sa unutrašnjim dimenzijama od 420,9 mm x 280,3 mm x 95,4 mm i maksimalnom težinom opterećenja od 25 kilograma, ovaj visokokvalitetni sistemski kofer pruža maksimalnu fleksibilnost i u njega mogu da se smeste razni uređaji, uključujuc´i dodatke i pribor, poput šrafova i burgija. Dva penasta umetka pružaju zaštitu od ogrebotina opremi koja se skladišti ili transportuje. Praktičan sistem zaključavanja za spajanje naslaganih kofera osigurava da se sve može sistematično odložiti na organizovan način, a naslagani koferi se mogu lako prenositi i, zahvaljujući pametnom dizajnu, čak se mogu i otvarati dok su naslagani. Ovaj kofer je napravljen od polipropilena i stoga je ne samo otporan na prskanje zahvaljujući pametnom dizajnu, več i na toplotu i udarce, zahvaljujući visokokvalitetnom materijalu. Za optimalnu udobnost pri nošenju, postoje i dve preklopne ergonomske ručke. Na ovaj kofer se može postaviti katanac za zaštitu od krađe. Tehničke specifikacije Max. payload: 25 kg Outside length: 444 mm Outside width: 329.8 mm Outside height: 131 mm Weight: 1690 g
Einhell Kofer sa sunđerastom penom E-Case S-F kofer
Einhell Kofer sa sunđerastom penom E-Case S-F kofer
4.349,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka