Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane

Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane je napravljena od TPR materijala koja na sjajan način oponaša ljudsku kožu. Ova navlaka za penis koja poboljšava erekc... Pročitaj ceo opis
790,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 03.11.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00ABA558
Prijavi grešku
Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane je napravljena od TPR materijala koja na sjajan način oponaša ljudsku kožu. Ova navlaka za penis koja poboljšava erekciju i obećava zadovoljstvo ima i vibrator na vrhu koji se aktivira pri kontaktu. Stimulišući glavu vašeg penisa ova navlaka će stimulisati i vašu lepšu polovinu tako što zeka stimulator isporučuje vibracije direktno u klitoris. Navlaka je fleksibilna i rastegljiva tako da će odgovarati svim veličinama penisa. Ukupna dužina je 14,5 cm dok je prečnik 3,8 cm. Za rad ove vibrirajuće navlake su vam potrebne 3 LR936 baterije. Za još lepši i prijatniji osećaj koristite lubrikante na vodenoj bazi.
Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane
Vibrirajuća Navlaka za Penis Sloane
790,00 DIN
u Eplaneta
® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka