Ovo niko ne pominje - Patriša Lokvud

Ovo niko ne pominje - Patriša Lokvud

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Najuži izbor za Bukerovu nagradu.

„Uzvišena, profana, prisna, filozofska, duhovita i, na samom kraju, veoma potresna priča.“
– New York Times Boo... Pročitaj ceo opis

699,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.02.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Ovo niko ne pominje - Patriša Lokvud. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00AB610A
Prijavi grešku

Opis

Najuži izbor za Bukerovu nagradu.

„Uzvišena, profana, prisna, filozofska, duhovita i, na samom kraju, veoma potresna priča.“
– New York Times Book Review

Zašto se uopšte uključila na portal? Zato što je htela da bude biće čiste akcije i reakcije: želela je da oduševljava druge i da nju oduševljavaju.

Žena koja se nedavno proslavila na društvenim mrežama putuje oko sveta i upoznaje obožavaoce dok se usput bori s nesalomivim ubeđenjem da joj ogromni hor glasova stalno nameće misli i stavove. Kada zaprete egzistencijalne opasnosti – od klimatskih promena, ekonomske nesigurnosti, epidemije usamljenosti – ona se zavlači sve dublje u prazninu internet portala. Lavina slika, pojedinosti i referenci sačinjava postrazumski, postironijski, postsvakakav krajolik. „Jesmo li u paklu?“, pitaju se ljudi na portalu. „Hoćemo li ovako sve dok ne pomremo?“

Odjednom, kroz čitav taj metež, do nje prodiru dve majčine poruke: „Nešto nije u redu“ i „Kad možeš da stigneš ovamo?“ Kada se apsurdne tričarije portala nađu suočene sa stvarnošću, žena se susreće sa svetom u kom nailazi na mnoštvo primera dobrote, saosećanja i pravde u kosmosu, ali i s poplavom dokaza da stvari ne stoje baš tako.

Ova fragmentarna i sveznajuća, britka i iskrena knjiga ujedno je ljubavno pismo upućeno bezdanima interneta i mudra, moderna rasprava o ljubavi, jeziku i međuljudskoj bliskosti, iz pera izvanredne predstavnice američke književnosti.

„Duhovito i povremeno zaista prepuno osećanja… Lokvudova je fenomenalna autorka, koja ujedno iznosi oštra zapažanja o neobičnostima kulture koja se razvila na internetu i o krhkosti ljudskog srca.“
– Roksen Gej

„Patriša Lokvud uspeva da opiše duboku tugu kakvu jezik gotovo ne može opisati, ali ujedno s mnogo humora piše o zastrašujućoj jednoobraznosti ljudskih krda na internetu.“
– New York Times

Ovo niko ne pominje - Patriša Lokvud
Ovo niko ne pominje - Patriša Lokvud
699,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka