Nakayama motorna kosačica za travu PRO PM5810

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Motorna kosačica za travu Nakayama Pro PM5810 je napredna motorna kosačica na ručni pogon. Poseduje čelično kućište i OHV 4T motor zapremine 196 cm3 sa EURO 5 standardom ... Pročitaj ceo opis
57.960,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 03.19.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o AS ALATI ponudi
Ponuda prodavnice AS ALATI za proizvod Nakayama motorna kosačica za travu PRO PM5810. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX009BFD3E
Prijavi grešku
Motorna kosačica za travu Nakayama Pro PM5810 je napredna motorna kosačica na ručni pogon. Poseduje čelično kućište i OHV 4T motor zapremine 196 cm3 sa EURO 5 standardom emisije izduvnih gasova. Pored smanjenja zagađenja vazduha ovaj “ECO FRIENDLY” motor troši i do 40% manje goriva. Anatomski preklopivi upravljač poseduje držače za čašu. Opremljena je setom dodatak za malčiranje. Poseduje indikator napunjenosti korpe kao i velike točkove za sve terene.
PM5810 je idealan alat koji Vam može odlično služiti ako želite da posao obavite brzo i sa maksimalnom efikasnošc´u. Samohodni tip za minimalan napor, četvorotaktni motor za veliku snagu i performanse i anatomski, sklopivi upravljač koji c´e učiniti rad lakšim i udobnijim.
Nakayama motorna kosačica za travu PRO PM5810
Nakayama motorna kosačica za travu PRO PM5810
57.960,00 DIN
u AS ALATI

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka