Kolica Amaia Black KKB10122 - kombinovana kolica 2 u 1 za bebe

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Opis proizvoda

Kolica Amaia Kikka Boo u crnoj boji 2 u 1 pogodna su za bebe od rodjenja do 15kg, odnosno do oko 3 godine starosti. Imaju veoma lagan aluminijumski ... Pročitaj ceo opis

25.190,00 DIN

Proizvođač
Tip kolica
2u1
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B0EE5F
Prijavi grešku
Opis proizvoda

Kolica Amaia Kikka Boo u crnoj boji 2 u 1 pogodna su za bebe od rodjenja do 15kg, odnosno do oko 3 godine starosti. Imaju veoma lagan aluminijumski ram, lako i jednostavno sklapanje koje će olakšati šetnju sa vašom bebom.

Dečija kolica Gala Premium Stars CAN4614 će obezbediti udobnu vožnju od dana rođenja pa do 3 godine starosti. Funkcionalna, lepa i udobna - to je ono što odlikuje Cangaroo kolica Gala Premium

Cvetić zvečka glodalica 216314 je proizvod koji služi za prvu igru i zabavu, a kada kreme bol sa rastom zuba, zvečka postaje i omiljena glodalica koja će umiriti tegobe.

Lorelli ogradica za bebe Game Zone podseća na prenosivi krevetac i pruža iste mogućnosti za odmor i zabavu. Predstavlja sigurno i udobno mesto za igru. Pod ogradice je ploča od presovane iverice presvučena sunđerom. Poseduje 2 ručke kako bi dete moglo da pokuša da ustane i pridržava se. Tri stranice su sa mrežicom i četvrta ima otvor sa cibzarom. Jednostavna za sklapanje.

Ogradica za decu koju će deca obožavati.

Kolica za bebe Alma Dark Grey Can5475 su aluminijumska Cangaroo kolica za bebe. Lako se voze, stabilna su i male težine

Od rođenja do 36 meseci (15 kilograma)

Gusenica zvečka za bebe je zanimljiva, plastična zvečka koja ima središnji deo providan pa se kuglice presipaju iz jednog u drugi deo. Pogodna je za igranje za decu stariju od 6 meseci.

Dimenzije su 24cmx5cmx6cm

Vreća za spavanje od 2.5 TOG Jersey je savr?ena za odr?avanje toplote deteta tokom noći u prostorijama od 17-23? / 63-73?. TOG oznaka znači da nema potrebe za dodatnim ćebadima u krevetiću kada koristite ovaj proizvod, ?to ga čini opcijom za bezbedno spavanje. Roditelji mogu biti sigurni da će prozračna organska, prirodna vlakna pomoći u regulisanju temperature njihovog deteta i sprečiti pregrevanje. Roditelji mogu da prate BESPLATNI sobni termometar i vodič koji se isporučuje uz proizvod. Materijali Glavni deo: 95% organski pamuk / 5% elastin Postava: 95% organski pamuk / 5% elastin Punjenje: 100% organski pamuk

Avent varalica od silikona za devojčice STHR od 0-6m. Štitnik varalice ima 4 izuzetno velika otvora i dizajniran je specijalno za maksimalni protok vazduha kako bi osetljiva koža vaše bebe ostala suva tokom upotrebe. Bez BPA. Bez ukusa i mirisa, prati prirodan razvoj detetovog nepca, zuba i desni.

Klasične tetra pelene u beloj boji će obezbediti stabilnost kukova i pravilan razvoj. Povoljne Tetra pelene u svim bojama. Cena se odnosi na 1 kom.

Dečija kolica Easy Go Space su praktična i reverzibilna dečija kolica brenda BBO.

Za decu do 15 kg ili 3 godine starosti

BS-BOS bela kolevka za bebe proizvedena od drveta u beloj boji sa tekstilom u roze boji.

U pakovanju dolazi i ogradica, dušek, prekrivač, jastuk i baldahin.

Drvena kolevka za bebe se može nežno ljuljati, a postoji mogućnost i da se kolevka zakoči i time stabilno fiksira.

Kolica Amaia Black KKB10122 - kombinovana kolica 2 u 1 za bebe
Kolica Amaia Black KKB10122 - kombinovana kolica 2 u 1 za bebe
25.190,00 DIN
u Vrabac.co.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka