Zašto se parovi svađaju - Mira Kiršenbaum

(0)
Pogledaj mišljenja
Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Autorka nekoliko bestselera i stručnjak za veze Mira Kiršenbaum ispituje dinamiku moći u vezama i podučava parove kako da pomoću njenog metoda u tri koraka... Pročitaj ceo opis

959,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 11.08.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Zašto se parovi svađaju - Mira Kiršenbaum. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D2CE
Prijavi grešku

Opis

Autorka nekoliko bestselera i stručnjak za veze Mira Kiršenbaum ispituje dinamiku moći u vezama i podučava parove kako da pomoću njenog metoda u tri koraka okončaju borbe za moc´ i ponovo pronađu put do ljubavi.

Kako dvoje ljudi kojima je istinski stalo jednom do drugog završe u narušenom odnosu, prožetom neprijatnostima?

Svaki par se u jednom trenutku tokom veze suoči sa sukobom, a često je koren problema u tome što ne ispunjavamo svoje potrebe. U početku c´emo pokušati da ga rešimo koristeći se razumnim zahtevima ili barem nagoveštajima izrečenim ljubaznim tonom. Ali kada nam to ne pođe za rukom, osec´amo se nemoc´no, što opet dovodi do uzdaha, kolutanja očima, tišine, suptilnih spuštanja, uvreda, pa čak i pretnji. To su potezi moc´i. Iako često nenamerno povlačimo poteze moc´i, rezultat je uvek isti: partner će se osetiti nemoc´no i pokušac´e ponovo da se osnaži. Ova beskrajno destruktivna dinamika i te kako narušava odnose, ponekad i trajno.

Stoga nam Kiršenbaumova otkriva efikasniji način za rešavanje problema bez konflikta, koji je razvila na osnovu višedecenijskog rada kao terapeut za partnerske odnose. Umesto da se služimo potezima moći kada shvatimo da ih i partner koristi, možemo postupiti drugačije, zbog čega ćemo oboje biti zadovoljni. Tako ćemo ujedno ublažiti vlastitu bol, udovoljiti neispunjenim potrebama i vratiti svoju vezu na pravi put.

Zašto se parovi svađaju - Mira Kiršenbaum
Zašto se parovi svađaju - Mira Kiršenbaum
959,99 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Hvala na prijavi. Uskoro možeš da očekuješ prve nedeljne e-novosti.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka