Soprano 100 Višenamenska fotelja sa drvenim nogama ( izbor boje i materijala )

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Višenamenska fotelja Pruža potpuni osećaj udobnosti Pogodna za poslovne prostorije, hotele, apartmane kao i za domaćinstva OdliÄ?no se uklapa i u manje prostorije Drven... Pročitaj ceo opis
20.999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 08.01.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Soprano 100 Višenamenska fotelja sa drvenim nogama ( izbor boje i materijala ). Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A8DF75
Prijavi grešku
Višenamenska fotelja Pruža potpuni osećaj udobnosti Pogodna za poslovne prostorije, hotele, apartmane kao i za domaćinstva OdliÄ?no se uklapa i u manje prostorije Drveni korpus Full tapacirana Drvene noge Dimenzije [cm] Ukupna širina: 81 Ukupna visina: 77 Visina sedišta: 41 A irina sedišta: 61 Dubina sedišta: 54 Mogućnost odabira Tapacirunga (1) i Boje (2). 1. Tapacirung birajte u padajućem meniju : A tof - Balli, Etna, Puma, Preston, Bloom... 2. Boju birate na osnovu palete raspoloživih boja za odabrani tapacirung: Paletu boja za svaki tapacirung pogledajte prelistavanjem slika. U napomeni porudžbine navedite oznaku željene boje.
Soprano 100 Višenamenska fotelja sa drvenim nogama ( izbor boje i materijala )
Soprano 100 Višenamenska fotelja sa drvenim nogama ( izbor boje i materijala )
20.999,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka