Kuglana dečija set 356844

Kuglana dečija set 356844

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Kuglana dečija set 356844 Sportske igračke za decu su sjajna zabava, a ujedno i vežba. Sport je nešto najbolje čime dete može da se bavi. Jer se tako pravilno razvija, ra... Pročitaj ceo opis
1.649,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 11.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Kuglana dečija set 356844. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00B33F68
Prijavi grešku
Kuglana dečija set 356844 Sportske igračke za decu su sjajna zabava, a ujedno i vežba. Sport je nešto najbolje čime dete može da se bavi. Jer se tako pravilno razvija, raste, jačaju im kosti i mišići. Lopte, golovi i koševi su obavezni, ali imamo i sportske igračke za sve uzraste. Najbolji izbor proizvoda namenjenih deci i bebama sa isporukom na željenu adresu Karakteristike ostale Kuglana dečija set 339554 : Dimenzije pakovanja: 31x19x14 Set sadrzi 10 čunjeva i dve lopte Dimenzije čunja: 14x5cm Prečnik kugle: 7,3cm Za uzrast 3+ Naši partneri:https://www.eponuda.com/uporedicene?ep=fudbal+feder Slični proizvodi:https://kupinaklik.com/kategorija-proizvoda/igracke/sportske-igracke/ Slike i opis su informativnog karaktera. Trenutnu raspoloživosti proizvoda možete proveriti telefonom ili putem našeg mail-a: [email protected]
Kuglana dečija set 356844
Kuglana dečija set 356844
1.649,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka