SHOPPSTER trambolina, 305cm

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
Trambolina je savršeni oblik zabave u vašem dvorištu. Prevashodno je namenjena za dečiju igru, ali mogu je koristiti i odrasli, tako da slobodno može... Pročitaj ceo opis
41.165,00 DIN -51 %
19.999,00 DIN
-51 %41.165,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 03.07.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod SHOPPSTER trambolina, 305cm. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Maksimalno opterećenje
100
Širina (cm)
305 cm
Vrsta
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A81F1A
Prijavi grešku
Trambolina je savršeni oblik zabave u vašem dvorištu. Prevashodno je namenjena za dečiju igru, ali mogu je koristiti i odrasli, tako da slobodno možemo reći da predstavlja doživljaj za celu porodicu. Takođe, pored zabavnog karaktera trambolina je korisna i za zdravstveni aspekt. Skačući po njoj dete razvija mišiće nogu i trbušne mišiće, podstiče osećaj stabilnosti i uči da razvija ravnotežu, motoriku i koordinaciju pokreta u prostoru.

Konstrukcija je izrađena od galvazirane čelične cevi, sa integrisanih 54 opruga, a strunjača od izdržljive pene, koja je otporna na UV zračenje. Poseduje i zaštitnu mrežu, kao i tri W nožice, tako da je potpuna bezbednost zagarantovana. Nosivost ove super tramboline je 100 kg, ali se zarad bezbednosti ipak preporučuje da na njoj skače samo jedna osoba.
SHOPPSTER trambolina, 305cm
SHOPPSTER trambolina, 305cm
19.999,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka