Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom

5 P model gitara Alhambra predstavlja dalji korak u odnosu na 4p model. Konstrukcija kutije je modifik... Pročitaj ceo opis

159.900,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A7F3C7
Prijavi grešku

Opis

Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom

5 P model gitara Alhambra predstavlja dalji korak u odnosu na 4p model. Konstrukcija kutije je modifikovana kako bi joj dala vec´u robusnost i zadržani su karakteristični detalji, kao što su četiri sloja laka, rukohvat od ebanovine, čivije vrhunskog kvaliteta i korišc´enje prelepog indijskog ružinog drveta koje se koristi za strane i leđa. Skup karakteristika koje čine model 5 P pogodnom gitarom za sviranje mnoštva muzičkih stilova, udobnom, sa dobrim zvukom i koja odgovara. Napravljen od visokokvalitetnog drveta, crvenog kedra za gornji deo i laminiranog indijskog ružinog drveta za leđa i bočne strane, prva stvar koja privlači vašu pažnju je mala težina. To je vrsta instrumenta koji c´e zvoniti i vibrirati. Dok okrec´ete gitaru primetic´ete da je vrat ojačan trakom od ebanovine umesto šipkom. Kompaktniji i lakši, mnogo bolje prenosi vibracije na telo i omoguc´ava gitari da u potpunosti vibrira od glave do dna tela. Fishman Flex M Blend je sledec´i korak u integrisanoj tehnologiji pretpojačala klasičnih i akustičnih gitara. Ovaj sistem uključuje hromatski tjuner, kontrolu jačine zvuka, tona i miksa. Pikap se vrši pomoc´u unutrašnjeg kondenzatorskog mikrofona u kombinaciji sa Matrik pickup-om postavljenim ispod mosta kako bi se maksimalno iskoristio akustični potencijal ovog instrumenta sa velikom vernošc´U.

FEATURES
Top: Solid Red Cedar
Back/Sides: Lam. Indian Rosewood
Neck: Mahogany with Ebony Reinforcement
Fingerboard: Ebony
Preamp: Fishman Flex M Blend
Nut Width: 50mm
Scale Length: 650mm
Fret Markers: On Frets 3, 5, 7, 9 12, 15
Electronics: Fishman Flex M Blend

Alhambra Deluxe Gig Bag Included

Zemlja porekla:Španija

Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom
Alhambra 5P CW E8 klasična gitara sa futrolom
159.900,00 DIN
u lyrastyle

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka