SOLIS stubni ventilator 757

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA
STUBNI VENTILATOR Tip 757

Od 1908. godine švajcarska firma Solis uspešno predstavlja nove, sigurne i inovativne proizvode, kao što su izme...
Pročitaj ceo opis
25.486,00 DIN -18 %
20.899,00 DIN
-18 %25.486,00 DIN
+ troškovi dostave

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Na lageru

Cena je ažurirana danas od 16.49.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Shoppster.rs ponudi
Ponuda prodavnice Shoppster.rs za proizvod SOLIS stubni ventilator 757. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Boja
Snaga (u W)
50 W
Tip ventilatora
Visina (u cm)
91 cm
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6FE0A
Prijavi grešku
STUBNI VENTILATOR Tip 757

Od 1908. godine švajcarska firma Solis uspešno predstavlja nove, sigurne i inovativne proizvode, kao što su između ostalih i mali kućni aparati. Švajcarska kompanija Solis nudi veliki izbor korisnih kuc´nih aparata sa vanvremenskim dizajnom, vrhunskim kvalitetom i funkcionalnošću.

NAMENA

Ovaj aparat će učiniti vruće letnje dane podnošljivijim uz svež vazduh koji hladi vašu kožu! Savršeno je rešenje čak i za najmanju sobu, jer njegova kompaktna veličina zauzima vrlo malo prostora. Možete ga koristiti u skučenom kuhinjskom prostoru, dečijoj sobi, spavaćoj sobi ili u kancelariji. Bezvremenski dizajn i bela boja ovog ventilatora su lako uklopljivi uz kućni enterijer bilo kog stila.

Sa brojnim podešavanjima, možete jednostavno da prilagodite protok vazduha ventilatora tačno svojim potrebama.

Jednostavna kontrolna tabla sa senzorskim tasterima osetljivim na dodir pružaju optimalnu lakoću korišćenja. Veliki LED displej vas informiše o trenutnoj sobnoj temperaturi. Tajmer za automatsko isključivanje vam omogućava da podesite vreme rada između 30 minuta i 8 sati, nakon čega će se ventilator automatski isključiti. Na ovaj način, ventilator ne mora da radi celu noć, ako to ne želite.

Bezvremenski dizajn

Svojim privlačnim bezvremenskim dizajnom, ovaj ventilator nadograđuje svaki kućni enterijer.

3 režima rada

3 različita režima rada za snažan i efikasan, prirodan i kontinuiran ili nežan i diskretan protok vazduha.

Ultra tanki daljinski upravljač

Lako upravljajte ventilatorom sa udaljenosti do 4 metra, pomoću ultra tankog infracrvenog daljinskog upravljača. Stubni ventilator je opremljen pregradom za odlaganje daljinskog upravljača kako biste se osigurali da se neće izgubiti kada ga ne koristite.

Ugrađeni perivi mrežasti filter za prašinu

Ugrađeni filter za prašinu omogućava ventilatoru da dodatno očisti vazduh. Mrežasti filter se može ukloniti i prati radi lakšeg čišćenja.

Horizontalna oscilacija vazduha

Kada se aktivira režim SWING, ventilator će aktivirati horizontalnu oscilaciju vazduha za 70°, kako bi ravnomerno rasporedio vazduh na veću površinu, što ga čini pogodnim i za veće prostorije.

Energetska efikasnost

Sa snagom od samo 50 vati, ventilator je veoma energetski efikasan, što vam omogućava da uštedite novac i istovremeno smanjite negativan uticaj na životnu sredinu.

Lako čišćenje

Jednostavno, s vremena na vreme obrišite uređaj mekom, vlažnom krpom, a mrežasti filter za prašinu operite pod mlazom mlake vode.

OPIS APARATA

1. LED ekran

2. Otvor za izlaz vazduha

3. Postolje

4. Komandna tabla sa senzorskim tasterima

5. Ulaz za vazduh sa poklopcem filtera i unutrašnjim perivim mrežastim filterom

6. Odeljak za čvanje daljinskog upravljača

PRE PRVE UPOTREBE

1. Skinite ambalažu sa aparata i proverite da nema nekih oštećenja i da li je aparat spreman za upotrebu. U slučaju sumnje, ne upotrebljavajte aparat i kontaktirajte ovlašćeni servis prodavca.

2. Vodite računa da se deca ne igraju sa ambalažom, posebno sa plastičnim kesama, postoji opasnost od gušenja!

3. Postavite stubni ventilator na stabilnu i suvu površinu kao što je navedeno u bezbednosnim uputstvima.

4. Skinite zaštitni film sa baterije daljinskog upravljača.

5. Uključite aparat u utičnicu.

FUNKCIONALNI TASTERI

Opšte pravilo: Svaki program (izuzev programa „normalna ventilacija“) se prikazuje na komandnoj tabli odgovarajućim znakom koji svetli ili na samom ekranu (funkcija TIMER).

SWING – za aktiviranje horizontalne oscilacije vazduha

MODE – za uključivanje i isključivanje digitalnog ekrana i za podešavanje jednog od sledećih ventilacionih programa:

Normalna ventilacija – ne uključuje se ni jedan svetleći znak/standardno podešavanje.

Prirodna ventilacija – uključuje se svetleći znak.

Noćna nečujna ventilacija – uključuje se svetleći znak.

Za uključivanje ili isključivanje digitalnog ekrana:

Držite senzorski taster MODE u trajanju od 3 sekunde, digitalni ekran na prednoj strani će se isključiti.

Ponovo držite senzorski taster MODE u trajanju od 3 sekunde, digitalni ekran na prednoj strani će se uključiti i zasvetleti.

TIMER – možete da podesite vreme rada aparata u intervalu između 0,5 i 8 sati, povećavajući vreme u intervalima od po 30 minuta. Tokom programiranja tajmera i odmah posle toga, programirano vreme se prikazuje na digitalnom ekranu.

SPEED - za izbor brzine ventilacije.

Možete da izaberete između sledećih brzina: HI (velika), MID (srednja) i LOW (mala).

POWER – uključenje/ isključenje aparata. Kada je aparat uključen možete da koristite ovaj taster za njegovo uključenje ili isključenje.

Kada jednom pritisnite taster POWER, vaš aparat se uključuje sa najmanjom brzinom ventilacije, a na kontrolnoj tabli će zasvetleti znak LOW. Za isključenje aparata, ponovo pritisnite taster POWER i svetleći znak će nestati.

DALJINSKI UPRAVLJAČ

Skinite zaštitnu foliju sa baterije pre prve upotrebe daljinskog upravljača.

Tasteri na daljinskom upravljaču odgovaraju senzorskim tasterima na kontrolnoj tabli stubnog ventilatora.

Ukoliko je priložena baterija istrošena, zamenite je novom baterijom tipa CR2032 prema dole navedenoj šemi. Kada duže ne koristite daljinski upravljač, izvadite bateriju iz daljinskog upravljača kako biste joj produžili vek trajanja.

Radni opseg daljinskog upravljača je maksimalno 4 metra. Kada ga upotrebljavate, usmerite ga ka sredini digitalnog ekrana.

Vodite računa da između daljinskog upravljača i digitalnog ekrana ne postoje prepreke.

Držite daljinski upravljač na sigurnom mestu da ne bi pao ili se oštetio.

UPOTREBA

Pošto ste stubni ventilator postavili na željeno mesto i uključili ga u struju, možete da ga upotrebljavate. Čim aparat uključite u struju, na digitalnom ekranu se prikazuje trenutna temperatura prostorije. Programiranje možete da vršite putem senzorskih tastera na kontrolnoj tabli ili upotrebom daljinskog upravljača. Svaki program (izuzev programa „normalna ventilacija“) se prikazuje na kontrolnoj tabli, odnosno na samom digitalnom ekranu odgovarajućim znakom koji svetli (funkcija TIMER).

Uključite aparat pritiskom na taster dugme POWER. Standardni program prilikom uključivanja je „normalna ventilacija“, a brzina ventilacije je mala - LOW.
Pritiskom na taster MODE možete da izaberete jedan od 3 programa: „normalna ventilacija“(u kontinuitetu), „prirodna ventilacija“ (pojačavajuća ili smanjujuća) i “noćna nečujna ventilacija“ (pojačavajuća ili smanjujuća). Takođe, pritiskom na taster MODE u trajanju od 3 sekunde možete da isključite digitalni ekran na prednjoj strani aparata. Ponovnim pritiskom na taster MODE u trajanju od 3 sekunde možete da uključite digitalni ekran na prednjoj strani aparata.

Napomena: Kada je aktiviran program „normalna ventilacija“, nijedan simbol neće svetleti na digitalnom ekranu.

3. Pritiskom na taster SPEED možete da izaberete jednu od 3 brzine ventilacije: veliku (HI), srednju (MID) i malu (LOW). Standardni program prilikom uključivanja aparata podrazumeva malu brzinu ventilacije (LOW).

4. Ako želite da programirate vreme automatskog isključenja aparata, pritisnite taster TIMER. Možete da programirate vreme isključivanja aparata u periodu između 0,5 i 8 sati, povećavajući vreme u intervalima od po 30 minuta. Pritiskom na taster TIMER u trajanju od 3 sekunde, vreme će se povećavati postepeno za 1 sat. Programirano vreme će se prikazivati na digitalnom ekranu. Kada ste podešavanje završili, odnosno kada prestanete da pritiskate taster TIMER, digitalni ekran će prikazivati trenutnu temperaturu prostorije, a nakon nekoliko sekundi i odgovarajući simbol će zasvetleti u donjem desnom uglu.

5. Za programiranje horizontalne oscilacije vazduha, pritisnite taster SWING. Vazduh iz ventilatora će lagano oscilirati s leva na desno. Da biste isključili ovu funkciju, ponovo pritisnite taster SWING.

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE

Pre čišćenja ili pomeranja ventilatora, uvek ga isključite kako na samom aparatu, tako i iz struje.

S vremena na vreme prebrišite vlažnom krpom spoljašnje delove stubnog ventilatora. Ne potapajte nikada aparat u vodu ili drugu tečnost, ne prskajte ga nikada tečnim preparatima.

Jednom mesečno očistite poklopac filtera i unutrašnji perivi mrežasti filter.

Da biste to učinili, pažljivo povucite prema spolja bočne držače, kako biste odvojili poklopac filtera gurajući ga polako ka napred. Prebrišite poklopac filtera suvom krpom. Mrežasti filter možete da operete pod mlazom mlake vode. Sačekajte da se mrežasti filter potpuno osuši i vratite ga zajedno sa poklopcem filtera na aparat.

Pažnja: samo poklopac filtera i mrežasti filter smete da odvajate od aparata. Nijedan drugi deo aprata ne treba da deinstalirate. U slučaju potrebe za popravkom aparata kontaktirajte prodavca ili ovlaščenu servisnu službu prodavca. Nikada ne pokušavajte da aparat popravite sami.

Ne upotrebljavajte deterdžente ili agresivna sredstva za čišćenje da ne biste oštetili površinu aparata.

Ako neko vreme ne koristite stubni ventilator, odložite ga na suvo i zatvoreno mesto, van domašaja dece.
SOLIS stubni ventilator 757
SOLIS stubni ventilator 757
20.899,00 DIN
u Shoppster.rs

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka