Trilogija - Dž. Kener

Trilogija - Dž. Kener

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Voli me - Dž. Kener

Privlačan, moćan i samouveren, Dejmijen Stark oduvek je dobijao sve što poželi. Onda je poželeo nju. Niki Ferčajld bila je žena ... Pročitaj ceo opis

2.297,00 DIN -15 %
1.964,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D1F9
Prijavi grešku

Opis

Voli me - Dž. Kener

Privlačan, moćan i samouveren, Dejmijen Stark oduvek je dobijao sve što poželi. Onda je poželeo nju. Niki Ferčajld bila je žena iz snova i jedina koja je otkrila da se iza maske hladnog i nemilosrdnog milijardera krije nežna duša željna utehe.
Međutim, nezaustavljivi plamen žudnje koji je rastao sa svakim novim dodirom samo naizgled je izlečio njihove ožiljke iz prošlosti. Ispod Dejmijenove potrebe za dominacijom i dalje leži kraljevstvo mračnih tajni i izneverenog poverenja, a njegova bolna uspomena iz detinjstva nije dugo ostala sakrivena. Nad njim se nadvija oblak teške optužbe, koji preti da njihovu ljubav ostavi bez nade za spas...
Dve ranjene duše spojene u vrtlogu požude i strasti, podjednako opijajućem i razarajućem, moraće da se izbore sa duhovima prošlosti kako bi sačuvali jedno drugo.

Uzmi me - Dž. Kener

Život mlade i uspešne Niki dobio je novi smisao kada je srela Dejmijena, privlačnog, prefinjenog milionera. Bio je jedan od onih koji ne prihvataju ne kao odgovor, ali samo na prvi pogled... U sebi je vešto krio srce pažljivog i osećajnog muškarca, spremno da joj zaleči ožiljke na telu i duši. Ispunio je ceo njen svet i zagospodario celim bićem. Međutim, mračna mesta Dejmijenove duše čak ni najluđa strast ne može da dotakne – zatočena težinom uspomena iz detinjstva, podmuklo se vraćaju i prete da ga odvedu sa sobom.

Oslobodi me - Dž. Kener

Svi znaju za Dejmijena Starka, jednog od najboljih tenisera na svetu, čiji je prodoran i tajanstven pogled godinama bio na naslovnim stranama svih časopisa. Muškarac kojem je nemoguće odoleti: seksepilan, samouveren, i dominantan, muškarac koji dobija sve što poželi. A želeo je nju.
Niki Ferčajld ostavila je prošlost i tužne uspomene za sobom, preselila se u Los Anđeles i počela iz početka. Međutim, susret sa Dejmijenom promeniće joj život.

Od prvog trenutka, među njima je planula privlačnost koju je bilo teško sakriti. Osećanje toliko čisto i iskreno da je odagnalo svaki strah, srušilo svaku barijeru i ogolilo im duše, razotkrivši mračne tajne prošlosti zbog kojih oboje nose ožiljke. Jedino zajedno moći će najzad da budu slobodni...

Format: 145x205
br. str.: 294+288+296
povez: broš
Pismo: latinica
Trilogija - Dž. Kener
Trilogija - Dž. Kener
1.964,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka