Sicilijančeva nevina nevesta - Sara Morgan

Sicilijančeva nevina nevesta - Sara Morgan

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Podstaknuta velikim interesovanjem čitalačke publike i željom da srpskim čitaocima približi najpoznatije ljubavneromane, izdavačka kuća Evro–Đunti pokrenul... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D0F4
Prijavi grešku

Opis

Podstaknuta velikim interesovanjem čitalačke publike i željom da srpskim čitaocima približi najpoznatije ljubavneromane, izdavačka kuća Evro–Đunti pokrenula je ediciju Harlekin. Naime, reč je o ediciji koja je pod istim nazivompoznata širom sveta, a koja obuhvata najpoznatije ljubavne romane i koja svojim naslovom budi asocijacije na mladogljubavnika i udvarača. Iako se ovi romani u Srbiji sada prvi put objavljuju, u svetu ova edicija postoji još od 1949.godine pa ta duga tradicija kontinuiranog izlaženja govori ne samo o velikoj popularnosti romana koji su objavljenina širom sveta i u višemilionskim tiražima, a koje su potpisali neki od veoma poznatih autora, već i o tome da interesovanjeza dobrim ljubavnim romanima nikada ne jenjava. Romani iz edicije Harlekin su ljubavne priče sa neizbežnosrećnim krajem, smeštene u različite društvene kontekste, priče u kojima se prate životi različitih slojeva društva, odporodica plave krvi do onih najjednostavnijih, tzv. običnih građana. Upravo zato, čitalac se vrlo lako identifikuje saglavnim junacima i njihovim životnim pričama pa otuda i ne čudi što su ovi romani našli mesto u mnogim domovimaširom sveta. Do sada smo objavili 38 romana razvrstanih u nekoliko tematskih grupa, od kojih je svaka propraćenaodgovarajućom bojom korica. Tako su romani sa crvenim koricama posvećeni Sicilijancima, zeleni doktorima, u grupuopštih spadaju oni sa plavim koricama, dok su žuti namenjeni junacima koji su aristokratskog porekla.

Povez knjige : broširani

Strana :

Format : 13,5 x 19 cm

Pismo : latinica

Sicilijančeva nevina nevesta - Sara Morgan
Sicilijančeva nevina nevesta - Sara Morgan
378,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka