Razmisli još jednom - Adam Grant

Razmisli još jednom - Adam Grant

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Snaga onoga što znamo da ne znamo.

Autor svetskog bestselera Originalni.

„Grant nas savetuje kako da odustanemo od pretpostavki i krutih stav... Pročitaj ceo opis

999,00 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Dostupnost

Proveri

Cena je ažurirana danas od 08.02.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Kliklak WebShop ponudi
Ponuda prodavnice Kliklak WebShop za proizvod Razmisli još jednom - Adam Grant. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D089
Prijavi grešku

Opis

Snaga onoga što znamo da ne znamo.

Autor svetskog bestselera Originalni.

„Grant nas savetuje kako da odustanemo od pretpostavki i krutih stavova i postanemo radoznali i otvoreni za nove ideje.“
– Washington Post

Inteligenciju obično shvatamo kao sposobnost da mislimo i učimo, ali u svetu koji se brzo menja postoji još jedna kognitivna veština koja može imati i veći značaj: sposobnost preispitivanja i ažuriranja znanja. U svakodnevnom životu često slušamo mišljenja koja nam prijaju umesto da prigrlimo ideje koje nas teraju da se zamislimo. Tumačimo nečije neslaganje kao pretnju egu, a ne kao priliku da nešto naučimo, okružujemo se ljudima koji se slažu sa našim zaključcima, dokazujemo da druga strana greši – a gotovo uopšte ne razmišljamo kao naučnici koji tragaju za istinom. Inteligencija nije lek za sve a može biti i kletva: to što smo dobri u razmišljanju može nam predstavljati prepreku u preispitivanju. Što smo bistriji, to više možemo postati slepi za sopstvena ograničenja.

Razmisli još jednom otkriva da ne moramo da verujemo svemu što pomislimo da je tačno, niti moramo u sebe da ugrađujemo svako osećanje koje nam se javi. To je poziv da se oslobodimo beskorisnih stavova i da damo prednost umnoj fleksibilnosti nad ponekad nepotrebnom, glupom doslednošću, da prigrlimo svoje greške i izgradimo kulturu učenja i preispitivanja. Ako je znanje moć, svest da nešto ne znamo korak je ka mudrosti.

„Učenje zahteva mnogo napora ali ažuriranje znanja zahteva smelost i izlazak iz zone komfora. Autor prepliće istraživanja i pripovedanje da bi nam pomogao da ojačamo intelektualne i emocionalne mišiće koji su nam potrebni da ostanemo radoznali i ne izgubimo zanimanje za svet koji možemo da promenimo nabolje.“

– Dr Breni Braun, bestseler autor New York Timesa

Razmisli još jednom - Adam Grant
Razmisli još jednom - Adam Grant
999,00 DIN
u Kliklak WebShop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka