Rajski vodoskoci - Artur Klark

Rajski vodoskoci - Artur Klark

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

U XXII veku, ostareli inženjer Vanemar Morgan zadužen je za najveće tehničko dostignuće u istoriji čovečanstva – da napravi svemirski lift između satelita ... Pročitaj ceo opis

998,00 DIN -10 %
898,00 DIN
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6D07C
Prijavi grešku

Opis

U XXII veku, ostareli inženjer Vanemar Morgan zadužen je za najveće tehničko dostignuće u istoriji čovečanstva – da napravi svemirski lift između satelita u geostacionarnoj orbiti i ostrva Taprobana u Indijskom okeanu. Razdaljina koju lift treba da poveže je 36.000 kilometara. Ali pre nego što obavi zadatak,Vanemar će morati da reši hiljade tehničkih i ekonomskih problema, uz sve veće političke i religiozne tenzije u vezi sa tim složenim i važnim poduhvatom. A onda, poput božanskog gneva, nesreća zarobljava tim istraživača u maloj prostoriji na samom dnu još nezavršenog lifta, šest stotina kilometara iznad Zemljine površine.


Ovaj slavni, nagrađivani roman ne samo da obiluje briljantnim tehničkim pojedinostima, po kojima je njegov autor poznat, već nam pruža uvid i u drugačiju, poetičniju stranu Artura Klarka, pisca koji duboko promišlja nauku, religiju i čovekovo mesto u univerzumu.


„Neverovatan sklop ideja koje prevazilaze naučnu fantastiku.” – Evening Standard
„Iskreno najbolji roman u šezdesetogodišnjoj istoriji naučne fantastike.” – Jan M. Banks

Povez knjige : broširani

Strana : 316

Format : 14,5 x 20,5 cm

Pismo : latinica

Rajski vodoskoci - Artur Klark
Rajski vodoskoci - Artur Klark
898,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka