Poljubac smrti - Roberto Savijano

Poljubac smrti - Roberto Savijano

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Roberto Savijano, autor bestseler romana Gomora, predstavlja nam novu knjigu Poljubac smrti.

Osnažena tragedijama, Dečja grupa se uz pompu i rafal... Pročitaj ceo opis
1.199,00 DIN -15 %
1.025,00 DIN
Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CFB7
Prijavi grešku

Opis

Roberto Savijano, autor bestseler romana Gomora, predstavlja nam novu knjigu Poljubac smrti.

Osnažena tragedijama, Dečja grupa se uz pompu i rafale vraća na scenu.

U gradu u kojem rat nikad nije objavljen, ali se neprekidno ratuje, Dečja grupa osvojila je moć, osvojila je ulice Forčele u kojima se rastura droga, no još nema dovoljno snage da sama vuče konce. Kako bi svrgli stare porodice koje su nosile Kamoru i preuzeli centar grada, Maharadžini momci moraju da sklope savez s Kapelonijevima. Da pritom ne bi i sami postali plen, moraće da se drže zajedno. Začudo, to nije lako čak ni onima koji su međusobnu odanost krvlju zapečatili: svaki pripadnik grupe sledi sopstvene snove: dok kuje plan da postane vladar Napulja, Nikolas snuje osvetu za bratovljevo ubistvo; Zmaj pokušava da osvetla obraz svoje stare, nekada moćne porodice; Zubić je, mahnit od bola, napustio grupu i živi za Maharadžinu smrt; Keksić mora da sačuva jednu tajnu kako bi spasao živu glavu; Koštoreko je samo mislio da je pobegao dovoljno daleko; Dron, Mlitavi, Tukan, Brijatore i Lilihip odani su Nikolasu, ali već sanjare o sopstvenoj paranci... Kroz sukobe i izdaje, osvete i iznude, stare porodice podržavaju nezaustavljivu Maharadžinu grupu – da bi preživeli ili da bi im osujetili planove?

Kao da je na pomolu novi rat...

Roberto Savijano nastavlja okrutnu priču o momcima rođenim u zemlji ubica i žrtava, koji nemaju više nikakvih iluzija o svetu koji ih okružuje – taj svet ne ispunjava obećanja, pogotovo ona data njima, i zato su, ostrašćeni i naoružani gnevom, spremni da daju i primaju poljupce sa ukusom krvi.

Format: 13x20 cm
Broj strana:366
Pismo: Latinica
Povez: Mek

Poljubac smrti - Roberto Savijano
Poljubac smrti - Roberto Savijano
1.025,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka