Mrtvo more - Radoje Domanović

Mrtvo more - Radoje Domanović

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

U `Mrtvom moru` nalaze se najbolje Domanovićeve satire, izuzev `Stradije`, koja se ovom izboru nije mogla da pridruži zbog ograničenog obima knjiga u ovoj ... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CE65
Prijavi grešku

Opis

U `Mrtvom moru` nalaze se najbolje Domanovićeve satire, izuzev `Stradije`, koja se ovom izboru nije mogla da pridruži zbog ograničenog obima knjiga u ovoj seriji, ali ce izaći kao zasebna knjiga. `Domanovićeve satire ispunjene su slikama duhovnog mrtvila, moralne izopačenosti, ugasene svesti o elementarnim vrednostima`, piše o Domanoviću u pogovoru Ljubiša Jeremić. Miloš Đurić, jedan od urednika SKZ-a i priređivač ove knjige, istakao je da je Domanović odrastao u epskoj srpskoj tradiciji, da je o svom vremenu pisao strogo i oštro, a da mu cilj nije bio da se dopadne, već da promeni, tako da nije ni čudo sto je umro mlad i u bedi, bez prava na penziju, ostavivši iza sebe nezbrinutu porodicu.

Format knjige: 12,5 x 17 cm

Broj strana: 108

Povez knjige: Broširani povez

Pismo : ćirilica

Mrtvo more - Radoje Domanović
Mrtvo more - Radoje Domanović
240,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka