Entuzijazam menja sve - Norman Vinsent Pil

Entuzijazam menja sve - Norman Vinsent Pil

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Ukoliko prolazite kroz težak period u kojem se suočavate sa životnim preprekama, razočaranjima ili izazovima – ova knjiga je za vas. Doktor Pil iznosi jedn... Pročitaj ceo opis

999,00 DIN -27 %
726,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CB49
Prijavi grešku

Opis

Ukoliko prolazite kroz težak period u kojem se suočavate sa životnim preprekama, razočaranjima ili izazovima – ova knjiga je za vas. Doktor Pil iznosi jednostavno i zasigurno rešenje protiv stresa – zdravu dozu entuzijazma. Entuzijazam nije nužno razmetljiva ili vatrena pojava, već snažna i kontrolisana motivacija, i može da postoji i u tihoj uzdržanoj i u energičnoj ekstrovertnoj osobi. Svet pripada entuzijasti koji ume da ostane smiren.

Glavna dužnost ljudskog bića nije samo da izdrži život, već i da ga savlada. Dakle, zdrava životna filozofija važna je upravo da bismo uspešno rešavali životne teškoće.

Budućnost uvek pripada onima koji veruju, koji su za nešto, a nikad onima koji su samo protiv nečega. Život pun entuzijazma i poleta može biti vaš ako želite!

br. str.: 288

Povez knjige: broš

Pismo: latinica

Format knjige: 145x205 mm

Entuzijazam menja sve - Norman Vinsent Pil
Entuzijazam menja sve - Norman Vinsent Pil
726,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka