Emocionalni kod - Dr Bredli Nelson

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Poput računara, vaša podsvest je u stanju da uskladišti ogromne količine informacija.

U ovom nedavno revidiranom i proširenom izdanju knjigeEmociona... Pročitaj ceo opis

1.169,99 DIN

Idealno.rs ti olakšava kupovinu na internetu i pomaže pri izboru najbolje ponude. Shopper's Mind Srbija dodelom oznake CERTIFIED SHOP® potvrđuje da je Premium prodavac pouzdan i da je internet prodavnica u skladu sa standardima EU.

Proverite troškove dostave u prodavnici
Cena je ažurirana danas od 10.49.

U svakom slučaju na stranicama prodavnice proveri da li je trenutna cena ista kao cena navedena na toj stranici.

Više o Eplaneta ponudi
Ponuda prodavnice Eplaneta za proizvod Emocionalni kod - Dr Bredli Nelson. Ispravnost cene i podataka proveri na internet stranici prodavnice.
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CB41
Prijavi grešku

Opis

Poput računara, vaša podsvest je u stanju da uskladišti ogromne količine informacija.

U ovom nedavno revidiranom i proširenom izdanju knjigeEmocionalni kodpoznati holistički lekar i predavač dr Bredli Nelson vešto otkriva unutrašnje delovanje podsvesnog uma. On otkriva kako vas emocionalno nabijeni događaji iz prošlosti mogu proganjati u obliku zarobljenih emocija – emocionalnih energija, koje se doslovno nastanjuju u vašem telu. Ove zarobljene emocije mogu truliti u vašem životu i telu, stvarati bol, zastoj i eventualnu bolest. One takođe mogu napraviti veliku mentalnu i emocionalnu štetu, utičući na vaše razmišljanje, izbore koje donosite i na nivo uspeha i obilja koje biste mogli postići. Možda najštetnija od svih je zarobljena emocionalna energija koja se može skupiti oko vašeg srca i prekinuti sposobnost davanja i primanja ljubavi.

Emocionalni kodje moćan i jednostavan način da se rešite ovog nevidljivog prtljaga. Metoda doktora Nelsona daje vam alate da identifikujete i oslobodite svoje zarobljene emocije, eliminišući „emocionalni prtljag” i otvarajući srce i telo prema pozitivnim energijama sveta. Ispunjen primerima iz višegodišnje kliničke prakse,Emocionalni kodje poseban i merodavan rad koji je postao klasik u oblasti samoizlečenja.

"Verujem da otkrića u ovoj knjizi mogu promeniti naše razumevanje načina na koji čuvamo emocionalna iskustva i kako time menjamo naše živote.Emocionalni kodje već promenio mnoge živote širom sveta i nadam se da će milioni drugih ljudi početi da koriste ovaj jednostavan alat za lečenje sebe i svojih najmilijih." – Entoni Robins

Emocionalni kod - Dr Bredli Nelson
Emocionalni kod - Dr Bredli Nelson
1.169,99 DIN
u Eplaneta

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka