Betmen nad Zvezdarom Robin sa Krsta - Jelena Bogavac

Betmen nad Zvezdarom Robin sa Krsta - Jelena Bogavac

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Veoma uspešni romanBetmen nad Zvezdaromautorke Jelene Bogavac dobio je neočekivani autopoetski komentar u vidu svojevrsnog nastavka ranije priče, simboličn... Pročitaj ceo opis

Proizvođač
Vrsta proizvoda
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6CA0F
Prijavi grešku

Opis

Veoma uspešni romanBetmen nad Zvezdaromautorke Jelene Bogavac dobio je neočekivani autopoetski komentar u vidu svojevrsnog nastavka ranije priče, simbolično nazvanogRobin sa Krsta. Povratak starim temama iz perspektive junaka nove generacije daje neobičnu priliku da se „podvuče crta” i razmotre tranzicione promene i njihov varljivi karakter, ushićenja i duboka kriza i razočaranje koje je donela 2020. godina.

Poslednje godine donose produbljenu krizu društva, motivisanu kako spoljnim, tako i unutrašnjim faktorima, gradeći sve veće interesovanje za fenomen „devedesetih”. Ovo novo, objedinjeno izdanje romana nastaje kao autentična reakcija autorke na ovu veliku društvenu temu. Jelena se oslanja na svoje preživljeno iskustvo devedesetih i svoj prethodni roman, dodajući mu svoj aktuelni pogled na društvenu stvarnost. Zbog toga se ova dva dela čitaju kao integralni roman, odnosno kao lice i naličje istog društvenog fenomena.

Povez knjige : broširani

Strana : 204

Format : A5

Pismo : latinica

Betmen nad Zvezdarom Robin sa Krsta - Jelena Bogavac
Betmen nad Zvezdarom Robin sa Krsta - Jelena Bogavac
649,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka