Kari mora - Tomas Haris

Kari mora - Tomas Haris

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Opis

Žena koja je pobegla od revolucije u potrazi za novim početkom.

Nemilosrdni ubica opsednut Eskobarovim zlatom.On će pokušati da je uništi. Ona će uč... Pročitaj ceo opis

1.090,00 DIN -27 %
791,00 DIN
Proizvođač
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6C856
Prijavi grešku

Opis

Žena koja je pobegla od revolucije u potrazi za novim početkom.

Nemilosrdni ubica opsednut Eskobarovim zlatom.On će pokušati da je uništi. Ona će učiniti sve da preživi.Majami Bič. Dvadeset pet miliona dolara u zlatnim polugama leži skriveno ispod vile koja je nekada pripadala Pablu Eskobaru, kolumbijskom kralju droge. Grupa beskrupuloznih ljudi sada traži ovog blago, a njen vođa je Hans-Peter Šnajder, čovek koji zarađuje za život tako što ostvaruje najsurovije i najmorbidnije fantazije bogatih i moćnih.

Svojom neobičnom i zastrašujućom pojavom u ljudima izaziva gađenje i strah, ali on ne mari za to. Jer kada prepoznaju čudovište u njemu, obično je već kasno. Sve dok ne izabere Kari Moru, ženu koja se ne plaši da pogleda demona pravo u oči.Nakon 30 miliona prodatih primeraka širom sveta, legendarni pisac koji je stvorio Hanibala Lektera vraća se sa novim napetim trilerom: između pohlepe i borbe za opstanak, zavisti i mračnih opsesija, zlo je utkano u svaku stranicu.

Kari mora - Tomas Haris
Kari mora - Tomas Haris
791,00 DIN
u Knjizara sigma

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka