Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Kretanje cena
LOKACIJE PRODAVNICA

Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Za sve one koji vole izazove, koji se ne boje da izvade naočari i lupe i pažljivo slažu 1 po 1 puzzlu i osećaju ushićenje pa ... Pročitaj ceo opis

6.440,00 DIN
Proizvođač
Tip slagalice
Cuin Idealno.rs Unique Identification Number
CX00A6BECB
Prijavi grešku

Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley

Za sve one koji vole izazove, koji se ne boje da izvade naočari i lupe i pažljivo slažu 1 po 1 puzzlu i osećaju ushićenje pa ne idu u krevet dok se ne završi slika - svima vama predlažemo da ovu sliku slažete do duboko u noći, okruženi svetlom i čuvate se Dementora koji vire iz mraka i čekaju da vas ščepaju kada ugasite svetlo. Ništa bolje od nekoliko noćnih mora indukovanih kvalitetnim Harry Potter puzzlama.

Postupak sastavljanja je veoma jednostavan: trebate naći 2 dela puzli koje po obliku i šari idu jedna uz drugu i počnete sa slaganjem, naša preporuka je da krenete od ivica, pa ka unutra. Na kraju postavljate 3D figurice ulične rasvete i dimnjaka koje ste dobili u paketu i uživate u svojoj kreaciji!

Sa sastavljenom puzlom imaćete prilike u mislima prošetati kraj prodavnice Madam Aljkušine odore za sve prilike (Madam Malkin's Robes for All Occasions) to vam je prva radja sa leve strane sa duplim ljubičastim vratima između kojih se nalazi izlog. Zatim ide čuveni Olivanders gde svi čarobnjaci nabavljaju svoje čarobne štapiće, on ima toliko na zalihama kao naši obućari kada im ljudi ne pokupe obuću sa popravke, da na kraju je morao da se preseli na drugi sprat. Posle njega vidimo radnju u kojoj svi nabavljanju kvalitetnu opremu za Quidditch i odmah do nje mesto odakle smo dobili našu ljubimicu Hedvigu - Ijlopova prodavnica sova odnosno Eeylops Owl Emporium. I brližimo se kraju ove strane Diagon Aleje, gde se nalazi poznata knjižara Flourish and Blotts gde svi učenici nabavljaju svoje knjige, a na samom kraju se nalazi naša omljena radnja Weasleys' Wizard Wheezes - radnja koju su Weasley blizanci otvorili da bi mogli svetu ponuditi malo zabave i zafrkancija - za sve prilike.

originalne kvalitetne Harry Potter puzzle
Diagon Aleja
450 komada puzzli
3D modeli puzzli pozadina obložena sunđerom
kvalitetno pakovanje za višekratnu upotrebu
dimenzije sastavljene puzzle cca 55 x 20 x 22 cm

Deklaracija:

- Uvoznik: Pokloni.com d.o.o. Subotica

- Zemlja porekla: Kina

Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley
Harry Potter 3D Puzzle Diagon Alley
6.440,00 DIN
u Juniorshop

Da li želiš među prvima da saznaš najbolje sezonske ponude? Prijavi se za e-novosti, koje nedeljno pripremamo za tebe.

Unesi ispravnu e-mail adresu

Tvoja prijava možda još nije potpuno završena. Ako se prijavljuješ prvi put, otvori svoje e-mail sanduče i klikni na link u poruci. Ne zaboravi pogledati i u spam folder.

® 2024 Ceneje d.o.o., deo grupe Heureka